27 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιος Sandra Bullock εδωσε 100 χιλιάδες δολάρια για την περίθαλψη των ζώων που σώζονται από τις φωτιές στην Καλιφόρνια

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
844 Views

Είναι από τους πιο φιλόζωους σταρ του Hollywood

Είναι γνωστή για την ευαισθησία της στα ζώα και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και αυτά που ζουν σε καταφύγια. Η ίδια μάλιστα ποτέ δεν αγοράζει αλλά υιοθετεί πάντοτε σκυλάκια από καταφύγια της Καλιφόρνια. Και μάλιστα σκυλάκια με ειδικές ανάγκες.

Ο λόγος για την 54χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Sandra Bullock, η οποία αυτές τις μέρες πρόσφερε 100 χιλιάδες δολάρια για τα ζώα των φονικών πυρκαγιών της Καλιφόρνια που καταστρέφουν εδώ και μέρες ό,τι βρουν μπροστά τους.

Όσα ζωάκια σώζονται (σκυλιά, γάτες, άλογα, πάπιες, γουρουνάκια, γαϊδουράκια, αγελάδες και άλλα) από τις φωτιές είναι τα περισσότερα σοβαρά τραυματισμένα. Νοσηλεύονται σε κτηνιατρικές κλινικές και αν ζήσουν, θα πρέπει να περιθάλπονται από τα εγκαύματά τους για πολύ καιρό.

Η ανακοίνωση του οργανισμού “The Humane Society of Ventura County” στον οποίο η ηθοποιός πρόσφερε τα χρήματα.

https://www.facebook.com/hsvc.org/photos/a.10150452329646238/10155929579746238/?type=3

https://petpet.news/people/35197?fbclid=IwAR2aETBI9mWtLXTgidgD62wdBnbHtoDfrqcbI9TYbl3MvnxLNn5ofxagQwM



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!