26 Απριλίου, 2024

Η κακοποίηση, η εκμετάλλευση, η σκλαβιά των ιπποειδων στη Σαντορινη, δεν τελειώνει ποτέ…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.068 Views

Το ξεθεωμα των ζωων καλα κρατει στην Σαντορινη των δυο οψεων. Μερα νυχτα τα γαιδουρακια βασανιζονται απο καποια ανθρωποειδη που τα χρησιμοιουν ακομα και σαν απορριμματοφόρα…

Αρκει το νησι να μη χασει τις εκατονταδες χιλιαδες τουριστων… Κατα τ’ αλλα πολυ λιγο ενδιαφερει η κακοποιηση ζωντανων πλασματων, αθωων που ειχαν την κακη τυχη να πεσουν στα “ανθρωπινα” χερια. Οσο δεν υπαρχουν συνεπειες που να “χτυπουν ” τα συμφεροντα του τοπου, ετσι ωστε ν’αναγκαστουν αυτοι οι ανθρωποι να φερονται στα ζωα με το σεβασμο που αξιζει σε καθε τι που γενναει η φυση, δεν ελπιζουμε σε καμμια τιμωρια, ουτε καν σε μια αλλαγη προς το καλυτερο των συνθηκων διαβιωσης τους.

Ας τα φορτωθούν οι ίδιοι τα σκουπίδια, που ούτως ή άλλως, είναι δημιούργημά τους! Έχουν και αυτά τα πλάσματα ψυχή. Ζώα δίποδα καταστροφή του πλανήτη γη!

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!