Κάποια καλά νέα ζεσταίνουν τις καρδιές όλων μας, που παρακολουθήσαμε με αγάπη αυτές τις αγχωτικές μέρες.
Η Μπριζίτ Μπαρντό είναι καλύτερα!
Το ιστορικό είδωλο του γαλλικού κινηματογράφου και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση και επέστρεψε στο αγαπημένο της Saint-Tropez, περιτριγυρισμένη από πράσινο και τους αχώριστους τετράποδους φίλους της!
Η 91χρονη ηθοποιός ευχαρίστησε την ιατρική ομάδα που τη φρόντισε και όλους τους ανθρώπους που της έδειξαν την εγγύτητα και την αγάπη τους.
Τώρα αναπαύεται στην ηρεμία του καταφυγίου της, ζητώντας μόνο σεβασμό στην ιδιωτικότητά της.
Η Μπριζίτ Μπαρντό επέλεξε πριν από καιρό μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στα δικαιώματα των ζώων, μια αποστολή που φέρει εις πέρας με θάρρος και αγάπη για πάνω από μισό αιώνα.
Από εμάς, ευχαριστούμε όλους εσάς που μοιραστήκατε, σχολιάσατε και στείλατε σκέψεις αγάπης!
Αυτή η συλλογική αγκαλιά έφτασε κοντά της!
©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Κακοποίηση, εγκατάλειψη και νομική εκκρεμότητα: Ποιος προστατεύει τελικά το ζώο;
Ο μπόγιας δεν πέθανε. Απλώς άλλαξε μορφή. Δεν είναι “διαχείριση”, όταν σημαίνει θάνατος
Όταν η εξουσία γελά, η κοινωνία εξοργίζεται. Χαμόγελα εξουσίας, πάνω σε νεκρά σώματα παραγωγικών ζώων. Παράδοση χωρίς συνείδηση, είναι βαρβαρότητα