Είναι μια υπενθύμιση, ότι η αγάπη και ο σεβασμός προς την αδεσποτη ζωή, δεν είναι απλώς πράξεις καλοσύνης, αλλά δείκτης του πολιτισμού μας.
Κάθε αδέσποτο, κουβαλάει μια τραγική και θλιβερή ιστορία:
Εγκατάλειψης, αδιαφορίας, αλλά και αγώνα για επιβίωση.
Οφείλουμε να τα βλέπουμε, όχι ως “πρόβλημα”, αλλά ως ζωντανές υπάρξεις, που αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.
Η φροντίδα τους, η φιλοξενία τους, η υπεύθυνη υιοθεσία τους, είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να τους δείξουμε, ότι αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στη ζωή και την ασφάλεια.
Δεν περιμένουμε όμως ποτέ μια συγκεκριμένη μέρα για να τα θυμηθούμε.
Η φροντίδα και ο σεβασμός απέναντι στα αδέσποτα, πρέπει να είναι καθημερινή στάση, γιατί έτσι δείχνουμε τι σημαίνει πραγματική ανθρωπιά.
Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον κόσμο πιο δίκαιο και φιλόξενο για όλα τα πλάσματα, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.
©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Οι γάτες μπορούν να προειδοποιήσουν για επικειμενους σεισμούς
Αν ένας σεισμός επρόκειτο να συμβεί τώρα, τι θα κάνετε με τα κατοικίδια σας και πως μπορείτε να τα συμπεριλάβετε στα σχέδια ετοιμότητας;
Μες στην σκοτεινιά των ημερών, το τραγούδι “Αστεροματα”, ταιριάζει σε όποια τραγωδία έχει σχέση με ανθρώπινη ζωή