29 Μαρτίου, 2024

Η σπανια, διαμαντενια φωνη της Louise Du Toit, απογειωσε τους κριτες και το κοινο του The Voice of Greece, στον εβδομο ουρανο!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.133 Views

Ελαμψε στη σκηνη του The Voice of Greece η πολυταλαντη Λυρική Σοπράνο, Μουσικός, Συνθέτης, Στιχουργος, Συγγραφεας, Ηθοποιος, Ζωγραφος και Ακτιβιστρια υπερ των δικαιωματων τετραποδων και διποδων, οικογενειαρχης, με συζυγο επισης μουσικο και μητερα δυο υπεροχων πλασματων, Louise Du Toit! Κριτες και κοινο υποκλιθηκαν στο μεγαλειο της αγγελικης, μαγευτικης της φωνης, που τους εστειλε κατευθειαν στον παραδεισο, προκαλωντας τους ριγη συγκινησης, οπως βεβαια και σε χιλιαδες τηλεθεατες, που καθηλωθηκαν στις οθονες τους για να την απολαυσουν!

Ειμαστε σιγουροι οτι ολοι oι coaches θα πατησουν το κουμπί σε καθε της εμφανιση, οι πολυθρόνες θα γυρισουν ξανα και ξανα και η μοναδικη καλλιτεχνης θα κερδισει τη μάχη της διεκδίκησης της πρωτης θεσης, εκτοξευοντας την καριερα της στα υψη και εκει που της αξιζει!

Η εμβληματική άρια του Πουτσίνι, Nessun Dorma, από την όπερα Turandot, δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο στο άκουσμά της.

Ο τίτλος Nessun Dorma, σημαίνει “κανένας δεν θα κοιμηθεί” και είναι το τραγούδι που ερμηνεύει ένας πρίγκηπας, ο οποίος έχει ερωτευθεί την ψυχρή πριγκήπισσα Turandot. Πολλοί προσπάθησαν να εκτελέσουν την περίφημη αυτή άρια, αλλά λίγοι τα κατάφεραν τόσο εξαιρετικά, οσο η Louise, η οποια και πρεπει να μπει στο πάνθεον της κλασικής μουσικής, μαζι με τις λιγες σοπρανο, που έχουν την καθαρότητα της φωνής της, η οποία μαγεψε τους παντες με την ερμηνεία αυτή!

H Nessun Dorma της Louise Du Toit, θεωρείται για μας η καλύτερη ερμηνεία της άριας και σίγουρα η πιο δημοφιλής μετα απο εκεινη του Pavarotti!

Πανεμορφη εσωτερικα και εξωτερικα, αγαπημένη μας warior- sister,
Σε ευχαριστουμε θερμα για όλη την εξαιρετικη μουσική που έχεις κάνει για τα δικαιώματα των ζώων! Είσαι Η Φωνή της Ελλάδας και Η Φωνή για τα απειλούμενα είδη σε ολο τον κοσμο!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!