8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάτω τα ξερά σας από τα αδέσποτα… Δεν είστε αξιοι ουτε στο εκατοστο να συγκριθεί η ζωή σας με τη δικιά τους

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
532 Views

Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που διαμαρτυρονται με ολα
τους τα δικαια για τις αδικοχαμενες ψυχουλες τοσων ταλαιπωρημενων
ζωων…

Στις βαθια αποχαυνωμενες πολεις της Ελλάδας… Αλλοι μιλανε για ζωες
κι αλλοι κανουν την “επανασταση του αγανακτισμενου πληκτρολογιου”
μιλωντας για ντουβαρια…

Με παρόντα κίνητρο παρέμβασης το θάνατο-δολοφονία χιλιαδων αδέσποτων ζωων από φολες και ευθανασιες στα νεοναζιστικα κυνοκομεια- κολαστηρια, δημοτικά και ιδιωτικά ως αποτέλεσμα εγκατάλειψης, την αυτοδιαχείριση τους από τους δημ(ι)ους και τις ΜΚΟ με παράνομα μνημόνια συνεργασιας, την εξολόθρευση του μεγαλύτερου ποσοστού τους ως “επιθετικά”, “λυσσυποπτα” και “καλαζαροπληκτα”, την διοχέτευση τους με pet trafficking προς το άγνωστο και με συλλογικό αντιληπτικό σκεπτικό το σεβασμό κάθε ζωής και της φύσης ως αναπόσπαστο κομμάτι για την ολική απελευθέρωση.

Όσο οι αντιλήψεις μας συμφωνούν με αυτές των κρατιστών, όπου οι ζωές κρίνονται ως προς την τύχη τους ως χρήσιμες ή άχρηστες, η διαχείριση ανθρώπων και ζώων θα συνεχίσει να ορίζεται μέσα σε κλουβιά και στρατόπεδα συγκέντρωσης, με μόνο Θεό το κέρδος και την εκμετάλλευση.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!