29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελίες από φιλόζωους για δράση οργανωμένων κυκλωμάτων που κλέβουν και πωλούν κατοικίδια μεσω διαδικτυου, του facebook, αλλα και σε παζάρια!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.070 Views

Διαστάσεις “επιδημίας” έχει πάρει το φαινόμενο των κλοπών κατοικίδιων ζώων, στους δρομους και ενω τα εχουν βγαλει βολτα οι κηδεμονες τους, ακόμη και μέσα από διαμερίσματα. Το τελευταίο χρονικο διαστημα οι καταγγελίες για αρπαγές μικρόσωμων, αλλα και μεγαλοσωμων ζώων ρατσας, έχουν χτυπήσει “κόκκινο”, με τους φιλόζωους να εκτιμούν πως πρόκειται για οργανωμένες σπειρες που επεκτείνονται ολοένα και περισσότερο στη χωρα μας.

Αγνωστοι μπαίνουν σε σπίτια, με σκοπό να κλέψουν τα ζώα ή τα αρπάζουν από τις βεράντες και τους κήπους. Πρόκειται κυρίως για μικρά, αλλα και μεγαλα σκυλιά ρατσας, αλλά και γάτες. Καποιοι αλλοι παρακολουθουν τους κηδεμονες τους που τα βγαζουν βολτα, η τα αφηνουν εξω απο τους ειδικους χωρους super market και καταστηματων για να ψωνισουν και σε κλασματα δευτερολεπτου τα εξαφανιζουν. Μετα απο λιγο τα αναρτουν στο facebook και τα πλασαρουν ως χαμενα, κακοποιημενα, με ακαταλληλους κηδεμονες και μεσα στις αναρτησεις γινονται παζαρεματα, μεχρι να καταληξουν σε νεους κηδεμονες και φυσικα επι πληρωμης.

Εκτός από το παζάρι στο Σχιστό, το οποίο είναι γνωστό για εμπόριο ζώων, θεωρούμε ότι τα κλεμμένα κατοικίδια πωλούνται σε διάφορες άλλες περιοχές της Αττικής. Τις περισσότερες φορές διατείθενται προς πώληση σε εξευτελιστικές τιμές.

Καταγγελίες από φιλόζωους για δράση οργανωμένων κυκλωμάτων που κλέβουν και πωλούν κατοικίδια μεσω διαδικτυου, του…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Freitag, 7. September 2018

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!