29 Μαρτίου, 2024

Για να λεγεσαι φιλoζωος τι κoμμα πρεπει να εισαι και γιατι πολιτικοποιειτε την φιλοζωια???

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
821 Views

Μην προσπαθουν καποιοι… φιλοζωοι να καλυψουν την ανεπαρκεια και τα συμφεροντα των ΜΚΟ, των οποιων οι περισσοτερες ξερουμε οτι δεν δρουν υπερ των ζωων, αλλα υπερ της τσεπης τους.

Οσοι εχουν ανακαλυψει τι παιζει ειναι στο στοχαστρο τους και προσπαθουν να τους κρεμασουν ταμπελες.

Το κινημα μας αποτελειται απο ιδεολογους ακτιβιστες, δεν μας εκφραζει τιποτα απο ολα αυτα, δεν εχουμε τακιμιασει ποτε με κανεναν, αλλα με ιδιωτικη πρωτοβουλια υποστηριζουμε εθελοντες, ενωσεις προσωπων, φιλοζωικες οργανωσεις και οποιαδηποτε αλλη μορφη εθελοντισμου, που λειτουργουν πραγματικα υπερ των ζωων, χωρις κανενα αλλο οφελος. Ολοι οι υπολοιποι εχουν φαει πορτα και ακυρο.

Πολλες φορες και ειδικα το τελευταιο χρονικο διαστημα εχουν προσπαθησει να μας στοχοποιησουν και λασπολογησουν, με αποτελεσμα ολα οσα κανουν να πεσουν στο κενο και να γυρισουν μπουμερανγκ εναντιον τους. Χλευαζειν και βριζειν, εστι οξειαν μαλακυνσιν και οδηγει κατευθειαν στο τρελλαδικο.

Λεμε οχι στον πολιτικο ρατσισμο. Το μονο μας ενδιαφερον ειναι τα ζωα και μονο αυτα και οχι οι πολιτικες αποψεις του καθενος.

Για να λεγεσαι φιλoζωος τι κoμμα πρεπει να εισαι και γιατι πολιτικοποιειτε την φιλοζωια???Μην προσπαθουν καποιοι……

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Freitag, 7. September 2018

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!