25 Απριλίου, 2024

Καταγγελίες για μιασματα των δημοτικών αρχών που απειλούν φιλοζωους πολίτες να μην ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα, ενώ ο νόμος το επιτρέπει

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
545 Views

Για όσα δημοτικά μιάσματα, ψευτονταηδες, τραμπούκους κατηγορούν μεμονωμένους φιλόζωους πολίτες,που κινούνται με ιδιωτική πρωτοβουλία, φροντίζοντας τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς τους, από το υστέρημά τους και από τις δικές τους τσέπες και δεν έχουν σταματήσει να τα ταιζουν και να τα ποτίζουν, ακόμα και στην περίοδο κρίσης και ιού που διανύουμε… Ας βουτήξουν τη γλώσσα τους στο μυαλό πριν μιλήσουν.

Η σίτιση τους επιτρέπεται από το νόμο. Αν ψάχνουν τον υπεύθυνο της κατάστασης, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη και ας απαντήσουν σε κάτι:

Όταν ο γείτονας σας, ο αδερφός σας, ο φίλος σας, η ο γνωστός σας, παρατάει ένα ζώο κάπου, γιατι δεν το καταγγελετε??? Σας είναι δύσκολο, ε??? Γιατί να χαλάσετε τις σχέσεις σας???

Είναι πιο εύκολο να κατηγορειτε αλλους… Και ακόμα πιο εύκολο να βαζετε φόλες, επί πληρωμή, κατ’ εντολή των ιδίων των αρχών, από τις οποίες έχετε συμφέροντα και είστε βολεμένοι. Οι περισσότεροι είστε κομματόσκυλα τους.

Ο νόμος είναι με το μέρος των ζώων και των φιλοζωων, είτε το θέλετε, είτε όχι.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/posts/3510886798938136

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!