25 Απριλίου, 2024

Καταγγελίες για παράνομα καταφύγια και παράνομες περισυλλογές αδέσποτων ζώων από τους Δημ(ι)ους- Μπογιες-ΜΚΟ Πανελλαδικα, πατωντας επανω στον γενοκτονικο “ΑΡΓΟ”

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
774 Views

Σύμφωνα με καταγγελίες ανεξαρτητων ενεργών φιλόζωων ακτιβιστων, με εντολες δημαρχισκων και αντιδημαρχισκων, κρατικοι υπαλληλοι των ΜΚΟ τους, μαζι με ιδιωτικες εταιρειες μπογια σε νεες μορφες, προβαίνουν διαρκώς σε παράνομες περισυλλογές ζώων και συγκεκριμένα σκύλων, σε ολους τους δημους της χωρας, πατωντας επανω στην αντισυνταγματικοτητα του γενοκτονικου εκτρωματος “ΑΡΓΟΣ’.

Οι χώροι, στο μεγαλυτερο ποσοστο τους , στους οποίους τοποθετουν οι κρατικοι δημ(ι)οι τα αδέσποτα ζώα, δεν είναι αδειοδοτημένοι από τις Κτηνιατρικες Υπηρεσίες, ούτε πληρουν τις προδιαγραφές της νομοθεσίας.

Ερωτώνται οι κκ:

1. Είναι ενήμεροι για τις αναφερθείσες καταγγελίες???

2. Οι δήμοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», η οποιοδηποτε αλλο προγραμμα για την υποτειθεμενη ευζωια των αδεσποτων ζωων της περιοχης τους, απο το ΥΠΕΣ και τοο ΥΠΑΑΤ και αν ναι, τι ποσό έχουν λάβει???

3. Έχουν λάβει και έκτακτη οικονομική ενίσχυση οι δήμοι, λόγω της “πανδημίας” και ειδικοτερα για την προσληψη εποχικου προσωπικου μπογια-μαζωχτη, για την παρανομη περισυλλογη των δηθεν επικινδυνων και επιθετικων αδεσποτων ???

4. Τι ποσό διαθέτουν οι δήμοι για την φροντίδα των αδέσποτων της περιοχης τους???

5. Υπάρχει στον εκαστοτε δήμο νομιμη και ενεργη 5μελής επιτροπή, για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων???

6. Αν ναι, πότε συστάθηκε, ποιοι την αποτελούν και ποιο το έργο της???

7. Υπάρχει νόμιμο καταφύγιο ζώων στον εκαστοτε δήμο???

8. Αν ναι, πόσα ζώα φιλοξενούνται εκεί, σε τι συνθήκες (κλουβιά, στεγασμένος χώρος…), ποιος τα περιθάλπει και πόσα άτομα προσωπικό απασχολούνται???

9. Αν όχι, πού τοποθετούνται τα ζώα που περισυλλέγονται από τον εκαστοτε δήμο???

10. Πώς αποφασίζεται η περισυλλογή αδέσποτων του εκαστοτε δήμου???

11. Πόσα αδέσποτα υπάρχουν στον εκαστοτε δήμο, συμφωνα με επισημη καταγραφη τους??? Ποια ειναι η ιχνηλασιμοτητα τους??? Ποσα ζωα εχουν υιοθετηθει επισημα με φορμες υιοθεσιας εντος και εκτος Ελλαδας???

12. Υπάρχει πρόγραμμα στείρωσης???
εμβολιασμού και σήμανσης των αδέσποτων???

13. Αν ναι, υπάρχει σύμβαση με συγκεκριμένο κτηνίατρο και πώς επελέγη???

14. Πώς περισυλλέγει ο εκαστοτε δήμος τα ζώα??? Υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό για την ασφαλή περισυλλογή των ζώων???

15. Ποια η σύμβαση του εκαστοτε δήμου για την παροχή ζωοτροφών για τα αδέσποτα της περιοχης του???

Αναμένουμε επίσημες απαντησεις από τα αρμοδια τμήματα των δήμων για τα αδέσποτα ζώα, υπογεγραμμένες από τον εκαστοτε δήμαρχο σε ολη την Ελλαδα.

Tα ερωτήματα και πρέπει να απαντηθούν με σαφήνεια και όχι με γενικότητες και αοριστολογίες. Συγκεκριμένες και ξεκαθαρες απαντήσεις.

Καλούμε τους αγνους φιλοζωους, να προβούν σε κάθε νομική ενέργεια, ώστε να σταματησουν αμεσα οι παρανομες περισυλλογές και να κλεισουν ολα τα παρανομα καταφυγια-ναζιστικες φυλακες καταδικων τετραποδων ψυχων προς πασα εκμεταλλευση και ευθανασια, με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και να γίνει ανάληψη του διοικητικού φακέλλου διαχείρισης των αδέσποτων απο καθε δημο της χωρας.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!