26 Απριλίου, 2024

Καταγγελια για στοχοποιηση της σελιδας “ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ” απο συστημικα ΜΜΕ και λογοκρισια απο τους σεριφηδες του fb

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
643 Views

H ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, καταγγέλλει την φίμωση της σελίδας της στο facebook, οπως και του ιστοτοπου του κινηματος www.etetrapodotypia.gr.

Η παρακατω επίθεση εγινε το χρονικο διαστημα που η μνημονιακη κυβερνηση ετοιμαζοταν να περασει κατω απο τη μυτη των φιλοζωων το νεο εχθροζωικο νομοσχεδιο και ενω οι μαζικες εξοντωσεις των αδεσποτων ζωων με ριπες απο φολες πολλαπλασιαζονται σε ολη την Ελλαδα, οπως και η στοχοποιηση τους ως “επικινδυνα” και “επιθετικα” ζωα, απο τσιρακια των δημιων-δημων και των αρχων. Το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου τους θανατωνεται με ευθανασιες καθε μορφης στα κυνοκομεια-κολαστηρια ναζιστικου τυπου, αφου τα μαζεψει ο μπογιας, βαση εγκυκλιων.

Οι οργισμενες αντιδρασεις των φιλοζωων εκαναν την κυβερνηση να οπισθοχωρησει και να καταθεσει πληρες το σχεδιο νομου εντος του 2020.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο πακέτο που δίνει η Ε.Ε., κάθε φορά που ψηφίζεται ένα ζωομνημονιακο μόρφωμα. Ότι είναι να ψηφιστεί, θα ψηφιστεί.

Τα σκυλάκια της ΝΤΠ διαψεύδουν τις αληθειες που σας γραψαμε σχετικα με το νομοσχεδιο, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα την δικτατορία του συστήματος με κάθε τρόπο, που σε ρόλο μισθοφόρων του fb, εξυπηρετουν συμφέροντα. Αρχιζει να υφαίνεται ο ιστός της χούντας.

Όπως μας πληροφορεί η ανακοίνωση του κινηματος:

“SOS!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Λογω της στοχοποιησης της σελιδας μας, οπως και του ιστοτοτοπου μας, απο συστημικα, κατευθυνομενα, “φιλοζωικα” ΜΜΕ, τα οποια περιφερονταν απο σελιδα σε σελιδα, ασκωντας διαδικτυακο bullying στους φιλοζωους που εγραφαν την αντιθετη αποψη σε σχολια τους επι των δημοσιευμενων αρθρων τους και απο γνωστο μεγαλοφορεα, που μας καρφωσαν στους σεριφηδες του fb, για να μας φιμωσουν, ωστε να μην μπορειτε να εχετε σωστη ενημερωση και να αντιδρασετε οσον αφορα την επικειμενη ψηφιση του νεου τρομονομου για τα αδεσποτα και δεσποζομενα ζωα συντροφιας, που καταφεραμε να τρεναρουμε και να μην ψηφιστει μεσα στον Αυγουστο και που θα φερει στη Βουλη το επομενο χρονικο διαστημα μεχρι το τελος του χρονου η μνημονιακη κυβερνηση, μπειτε ολοι στη νεα μας επισημη σελιδα “Πανελλαδικό Κίνημα Κατά Της Κακοποίησης Των Ζώων”. Οι δυο σελιδες θα λειτουργουν παραλληλα. Πατήστε στο παρακάτω λινκ για την καλυτερη οργανωση και τη μεγαλυτερη ενημερωση σας:

https://www.facebook.com/stopanimalabusegr

ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν… Τον ρουφιάνο, κανείς…
Κοινοποιηστε το παντου”!!!

Ευχαριστουμε,

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Μια χαρά θα έρθει το νομοσχέδιο-τερατούργημα . Αναμενετε σωτηρία από τους κυβερνώντες? Οι πολιτικές ειναι ηδη εχθροζωικές.

Μνημονιακες κυβερνησεις αποβλεπουν στην εξοντωση μας. Η οργη των αγνων φιλοζωων να γινει χειμαρρος να τους πνιξει.

Όσο “φιλοτιμα” προσπαθούν να μαυρίσουν τις μέρες διποδων – τετραποδων, τόσο οι φιλόζωοι κρατάμε την ελπίδα στην καρδιά- ψυχή – πνεύμα.

Η σπίθα της Ζωής, δεν περιορίζεται, αν πιστεύουμε σε αυτή. Η αντίδραση και η οργή των φιλοζωων σε οτιδήποτε εχθροζωικο, σηματοδοτεί την δράση!

Μην πιστεύετε στις κρατικές διαψεύσεις από μνημονιακες κυβερνήσεις, μεγαλοφορεις και παπαγαλάκια των ΜΜΕ που φορούν τη μασκα της φιλοζωιας.

Οι ομαδικες ευθανασιες και το πεταμα των αδέσποτων σε ερημικές περιοχές, όπως και η καταχραση των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, ισχύουν από προηγούμενες εχθροζωικες ντιρεκτίβες.

Συμμετεχετε ενεργα, βοηθωντας τους ακτιβιστες του κινηματος να παρεμποδισουν τα εγκληματικα σχεδια της κυβερνησης κατα των ζωων.

Όσοι φιλόζωοι υποστηρίζουν το κινημα και τις απόψεις μας, να βρίσκονται σε ετοιμότητα και εγρήγορση, όσον αφορά τη σωστή ενημερωση τους και τις εξελίξεις που έρχονται.

Είμαστε η φωνή όλων των ζώων! Τα υποχείρια της εκάστοτε κυβέρνησης να πάψουν να είναι κομματόσκυλα και να καταρρίπτουν αλήθειες ως ψευδείς ειδήσεις.

Κατω τα χερια απο τα ζωα!!! Οχι στην φιμωση και στην υποταγη μας!!!

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!