
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΝΑΡ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ:
Νεκρά δελφίνια ξεβράζει το Αιγαίο τις τελευταίες εβδομάδες, προκαλώντας έντονη ανησυχία για τις αιτίες και τις πιέσεις που ασκούνται στο πολύτιμο οικοσύστημα…
Με ένα παταγώδες σόφισμα άγνοιας του ζητουμένου, ignoratio elenchi, δηλαδή κανονικό δούλεμα, απήντησαν οι Τούρκοι στις κατηγορίες ότι τα σόναρ στην ναυτική τους άσκηση ‘Γαλάζια Πατρίδα’ σκότωσαν τουλάχιστον 13 θαλασσια πλασματα.
Έδειξαν δελφίνια να κολυμπούν δίπλα στα πολεμικά τους πλοία για να αποδείξουν πόσο “φιλικά” είναι…προς το τουρκικό πολεμικό ναυτικό (!!!)
Μα είναι η αθώα από τα δελφίνια γειτνίαση προς τα πολεμικά πλοία που τα κατέστησε ευάλωτα στις συνέπειες των πολεμικών όπλων. Αυτό αποδεικνύουν τα βίντεο των Τούρκων, όχι την δελφινοτουρκική φιλία!
Διότι τα δελφίνια, μη διακρίνοντας ειρηνικά από πολεμικά πλοία, πάντα κολυμπούν δίπλα σε διερχόμενα πλεούμενα. Είναι σαν να δείχνουν φονευόμενους από όπλα να στέκονται μπροστά στις σφαίρες για να αποδείξουν τις φιλικές τους προς αυτές διαθέσεις!
Η λογική του τρελού… Αυτή την πολιτική ακολουθούν οι Τούρκοι και οχι μονο… Και όπως γνωρίζουμε από την ψυχιατρική επιστήμη, ο τρελός που έχει το αλόγιστο, έχει πάντα δίκιο.
Τελος, Θα έπρεπε να υπάρξει σοβαρή αντίδραση από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις. Αυτα τα υπεροχα θηλαστικα, πρεπει να προστατευονται με καθε τροπο!
Η ΦΥΣΗ… ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ… ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ… ΒΛΕΠΕΙ??? ΑΚΟΥΕΙ??? ΚΑΝΕΙΣ???…
Φωτογραφιες: archipelago.gr
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Ξάνθη: O δήμιος δίνει 20.000 € για να επιστρατεύσει γεράκια για τη μεσαιωνική δίωξη των περιστεριών. Ότι ενοχλεί το εξοντωνουν!
Μαζικη Ζωοκτονια Αγριοχοιρων Βαση Οργανωμενου Σχεδιου, Με Προσχημα Την Αφρικανικη Πανωλη
Εγκληματικες ενέργειες του δημιου Ερέτριας και των παρατρεχαμενων του, σε βάρος των αδέσποτων ζώων της περιοχής του