19 Μαρτίου, 2024

Μεγαλοφορεας προτρέπει την κυβέρνηση να ακολουθήσει το παραδειγμα της Δανίας. Χωρίς στοιχεία θα θανατώσει εκατομμύρια μινκ λόγω COVID-19

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
924 Views

Όλοι οι ενεργοί φιλοζωοι ακτιβιστές θέλουν να καταργηθεί ο κλάδος γουνας στη χώρα μας. Όχι όμως πατώντας επάνω στον “ιο” να προτρέπουν οι φορείς την κυβέρνηση να λάβει μέτρα.

Αυτό σημαίνει την θανάτωση εκατομμυρίων μινκ στις φαρμες εκτροφής-παραγωγής τους που βρίσκονται στην Καστοριά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Εάν αποφασίσουν να ακολουθήσουν το παραδειγμα της “πολιτισμένης” Δανίας, που χωρίς ατρανταχτα αποδεικτικά στοιχεία και μόνο με ενδείξεις θέλει να ξεκανει 15 εκατομμύρια μινκ, δήθεν ότι μεταδίδουν τον COVID-19 στους ανθρώπους, τότε μιλάμε για καθαρή γενοκτονία.

Να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη γενοκτονος χώρα, έχει θανατώσει όλα τα αδέσποτα εδώ και πολλά χρόνια, με μαζικές ευθανασίες.

Αυτό είναι το όνειρο σας? Να γίνει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα, που ήδη γίνεται στα μουλωχτά? Θα μας βρείτε μπροστά σας, με όποια όπλα διαθέτουμε. Κάτω τα ξερά σας από τα ζώα!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Η είδηση: Εκατομμύρια βιζόν θανατώθηκαν από τις αρχές της Δανίας και με την βοήθεια φορτηγών, μεταφέρθηκαν σε μαζικούς τάφους – Πίσω από την είδηση: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση

O μεγαλυτερος εξαγωγεας βιζόν παγκοσμίως… Ενα σημαντικο κομματι της Δανεζικης οικονομιας που στηριζεται σε μικρες κυρίως φαρμες… Φυσικα αν ανηκε σε μεγαλοβιομηχανους, δεν θα τα πειραζαν… Γιατι η μεγαλη επανεκκινηση δεν ειναι για ολους… Μόνο για την πλέμπα…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!