19 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
405 Views

Ο κοσμος ειναι ενα επικινδυνο μερος, οχι μονο εξαιτιας αυτων που κανουν κακο… αλλα και εξαιτιας αυτων που βλεπουν και δεν κανουν τιποτα…

Για καθε τι που γινεται σε καθε δημ(ι)ο και αφορα τα αδεσποτα ζωα, οι φορεις δεν πρεπει να νιπτουν τας χειρας τους και ακομα χειροτερα να τους επαινουν, γιατι πετουν ψιχουλα τροφης στα αδεσποτα και δινουν ελαχιστες ποσοτητες σε φιλοζωους δημοτες που δεν βρισκονται σε καλη οικονομικη κατασταση για να τα φροντισουν και να τα σιτισουν καθημερινα.

Θα πρεπει να αναλαβουν και αυτοι καποιες δραστηριοτητες που αφορουν τα ζωα αυτα και την ευζωια τους, χωρις να πετουν το μπαλακι μονο στους δημοτες του καθε δημ(ι)ου, να ασχοληθουν με αυτο το θεμα.

… Και βεβαια να ασχοληθουν οι δημοτες… Και βεβαια να αντιδρασουν. Αλλα οχι μονο αυτοι. Χρειαζονται βοηθεια μεγαλη επανω σε αυτο και οχι εγκαταλειψη, στο να κανει ο καθενας οτι νομιζει. Γιατι στο τελος θα κανει οτι νομιζει, αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι η ενεργεια που θα αποδωσει… Η μηπως τελικα θα αποδωσει?

Γιατι οι φορεις δεν συνδραμουν στην καθε περιοχη που υπαρχει το προβλημα με το εργο τους? Γιατι νομιζουν οτι στελνοντας μια επιστολη, θα λυσουν το προβλημα? Γιατι δεν ελεγχουν τις ΜΚΟ που τους αποτελουν, αν κανουν τη δουλεια που πρεπει και αν αντιπροσωπευουν τα οσα αυτοι ευαγγελιζονται?

Γιατι ειναι καλο το λιβανιστηρι : Ενδιαφερομαστε για τα ζωα, φροντιζουμε για την ευζωια τους, κανουμε θεωριες, πηγαινουμε στα υπουργεια, ζηταμε νομους, παρουσιαζουμε το θεμα στην Ευρωπαικη Ενωση, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Λειτουργουν ως βιτρινες και ως ρεκλαμες βιτρινων, αλλα μεσα το μαγαζι ειναι αδειο. Το ποτηρι ομως ξεχειλιζει καθημερινα και την πληρωνει ΜΟΝΟ ο τελευταιος τροχος της αμαξης… Και αυτα δεν ειναι αλλα απο τα αδεσποτα.

Που ειναι οι μηνυσεις που εχετε κανει? Που ειναι τα ασφαλιστικα μετρα που εχετε βαλει στους δημ(ι)ους-μπογιες? Που ειναι η καθοδηγηση για το τι πρεπει να κανει το φιλοζωικο σωματειο της καθε περιοχης και οι δημοτες? Που ειναι ο εισαγγελεας να επεμβει?

Αλλα που να πρωτοεπεμβει και αυτος? Σε ποιον να πρωτοεπεμβει αραγε? Γιατι αν ειχε να διαλεξει, μπορει να προτιμουσε την αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που θα του υποδεικνυατε.

Ξεσκαρταρετε τις ΜΚΟ που δεν κανουν την δουλεια τους, οπως εσεις υποστηριζετε ΑΜΕΣΑ. Δεν αρκει μονο να παιρνετε την συνδρομη τους. Οφειλετε να τις ελεγχετε κιολας. Γιατι αλλιως το κριμα θα ειναι και στον δικο σας λαιμο.

Επιβαλλεται να σωθει οτι ακομα σωζεται… Αν φυσικα ενδιαφερεστε να σωθειτε. Γιατι στην πορεια και αναλογως με το πως θα εξελισσεται το θεμα, ενδεχεται να σας προσαψουμε και αλλα πραγματα……………….

 

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!