28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
595 Views

Οργη και μονο οργη!!!

Για ολους τους σύγχρονους, παρακρατικους, εμμισθους Νερωνες, που καταστρεφουν την φυση και καίγονται ζωντανά εκατομμύρια ελληνικά ζωα διαχρονικά!!!

Τα τετραποδα θύματα της ανθρώπινης εγκληματικοτητας και σκοπιμοτητας… Κατα τα άλλα “δεν θρηνησαμε” άλλα έμβια οντα, για ακόμα μια χρονια…

Η συγκλονιστική λήψη του φωτορεπόρτερ Νίκου Χριστοφάκη, που δείχνει έναν σκυλάκο που οπως διακρίνουμε, ναι μεν δεν φέρει εγκαύματα στο σώμα τουαπό την πυρκαγιά στην Μαγούλα, αλλά χρειάζεται ιατρική φροντίδα λογω δερματικης παθησης, αποτυπώνει τον βουβό πόνο των ζώων, που πολύ συχνά περνάει κάτω από τα ραντάρ της δημοσιότητας.

Ζώα κάηκαν, τραυματίστηκαν, έχασαν το σπίτι τους.

Πρόκειται για εξίσου σοβαρές απώλειες που δεν πρέπει να περνούν στα ψιλά.

Αντιθέτως, πρέπει να υπολογίζονται ως θύματα της ανθρώπινης ολιγωρίας.

Οι πιο αγνές Ψυχές που δεν ευθύνονται για τίποτα.

📸nikos christofakis

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!