17 Οκτωβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
34 Views

Σπερνουν τη καταστροφη, απλα μοιραζοντας τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα για αυστηροποιηση ποινων!!!

Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Ι Α

Α Η Δ Ι Α

Κανεναν εγκληματια κακοποιητη ζωων, δεν εχουν τιμωρησει…

…Και κανενας εμπρηστης δεν θα τιμωρηθει…

Ολα προμελετημενα, για το χαος του κοινωνικου μεσαιωνα που εχουν φερει…

Η κρατική ΜΚΟ Μηδενικο Αδεσποτο, πίσω από την οποία βρίσκεται μεγαλη, διεθνης εταιρεία τροφων -ζωοτροφων, που πλασάρει τα τεστ DNA με οτι συνεπάγεται αυτό και η Ναζιστική Ακαδημια του αστυνομοκρατουμενου ΥΠΕΣ, εχουν φερει ανυπολογιστες καταστροφές στον φιλοζωικο χωρο και σε όλη την ιδεολογία της φιλοζωιας.

Εξαιρούνται οσοι “γλειφουν” και αρπάζουν όσα ψίχουλα πετανε.

Η καταστροφή συνεχίζεται, με τη δύναμη του μάρκετινγκ και της υποκρισίας, που ολοκληρώνει την εξαθλίωση των αδέσποτων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΩΝ, ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ Ε.Ε. ΜΕ ΖΩΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ…

ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΚΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΑΧΑΟΥ, ΜΕ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΕΣ.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΚΟ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΝΑ “ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ” ΤΑ ΑΙΣΧΗ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΘΛΙΜΕΝΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΡΓΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!