28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
626 Views

Καποιοι φιλοζωοι πολιτες που εχουν φτιαξει ομαδες περιπολιας για τις φολες σε πολλες περιοχες, εχουν καταγγειλει μελη μουφα κρατικων φιλοζωικων, που προσκεινται στους τοπικους δημιους και που περνουν απο τα ζωα που φροντιζουν να δουν δηθεν αν φoλιαστηκε κανενα, να το βγαλουν φωτογραφια η βιντεο για την σελιδα τους στο fb και δεν τους εχουν ριξει ποτε ουτε μιση κροκετα… ουτε καν ενα μπολακι νερο που ειναι δωρεαν…

Στοχοποιουν τα ζωα και μετα απο λιγες μερες τα περισσοτερα εξαφανιζονται με μαζικες δηλητηριασεις και τα ξημερωματα οταν περνουν τα απορριματοφορα των δημιων, οι υπαλληλοι τα μαζευουν μαζι με τα σκουπιδια, αφου πρωτα οι ψευτοφιλοζωοι τα φωτογραφισουν και τα παρουσιασουν στο διαδικτυο, για να προκαλεσουν το κοινο αισθημα και να δυσφημιστει και ολοκληρη η πολη με τους κατοικους της, ενω οι ιδιοι εκτελουν την ευρωπαικη ντιρεκτιβα για την μειωση του πληθυσμου των αδεσποτων, μαζι με τους δημους-δημιους.

Τα ξεκανουν, μετα διοργανωνουν ψευτοδιαμαρτυριες, τις οποιες αναδεικνυουν συγκεκριμενα ΜΜΕ που προσκεινται σε αυτους, με προκατασκευασμενες ιστοριες για να τις χαψει ο κοσμος.

Οι ιδιοι διοχετευουν κατευθυνομενες και στημενες “ειδησεις” γυρω απο το θεμα των κακοποιησεων.

Ειναι αυτοι που κακοποιουν ασυστολα τα ζωα, κανουν και pet trafficking, με οτι συνεπαγεται αυτο.

Να λοιπον γιατι δεν πιανονται ποτε οι γνωστοι-αγνωστοι φολιαστες και η ιστορια θα συνεχιζεται, αν δεν συλληφθει εστω κι ενας επ’ αυτοφορω για να υποστει τις συνεπειες των πραξεων του.

Ανοιξτε τα στοματα σας και δωστε τους στεγνα.

Υπάρχει παγκόσμια οδηγία για την εξολόθρευση των αδέσποτων.

Τα μισά πεθαίνουν εντός των χωρών με φόλες και ευθανασίες και τα άλλα μισά εξαφανιζονται με pet trafficking προς γνωστές και άγνωστες κατευθύνσεις με τις ευλογίες των ιδίων των κρατικών φορέων που κατ’ αυτον τον τρόπο θέλουν να ξεφορτωνονται τις αθώες και ατυχες ψυχές.

Από τα πραγματικά μιασματα ποιος θα μας απαλλαξει?

Ξεσηκωθειτε αγνοι φιλοζωοι, γιατί χανόμαστε τετραποδοι και διποδοι.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!