27 Απριλίου, 2024

Να πεσουν βροχη οι καταγγελιες και τα προστιμα στους δήμους που πήραν χρήματα δήθεν για να φροντίσουν τα αδέσποτα τους. Να επιστρεψουν τις επιδοτησεις για την ευζωια τους…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.395 Views

Που πηγε το προεκλογικο ποσο μαμουθ της ταξης των 20.000.000 ευρω για την υποτειθεμενη κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων κολαστηριων αδέσποτων ζώων συντροφιάς???

Που πηγε το ποσο των ανω των 1.400.000 ευρω που δοθηκε επισημα στους δημους απο το Υπουργειο Εσωτερικων, για τη φροντιδα και την φαρμακευτικη περιθαλψη τους???

Μήπως μπορείτε να φτιαξετε με τα χρήματα του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ψυχιατρεία και φυλακές για τους δημιους εγκληματιες, τους Ηρωδηδες και τις Ηρωδιαδες που ρίχνουν τις φόλες και ευθανατωνουν τα τετραποδα ολοφανερα και χωρις κανεναν ενδοιασμο, χωρις να υπαρχει ιχνος αντιδρασης και να τους χωσετε μεσα ισοβια, να σαπισουν?

Να καταγγειλουν ολοι τους δήμους που πήραν χρήματα δήθεν για να φροντίσουν τα αδέσποτα τους. Να πέσουν πρόστιμα για την ανικανοτητα τους στην ευζωια και την προστασια τους. Να επιστρέψουν τις επιδοτήσεις.

Πρεπει να γινει ελεγχος απο κατάλληλους και αδιαφθορους ανθρώπους που αγαπουν πραγματικα τα ζωα πως θα διαχειρίζονται με διαφάνεια τα κονδύλια για τα αδέσποτα και θα συμμαζέψουν όλο αυτό το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα. Δυσκολο μεν, οχι ανεφικτο δε.

Μεχρι τοτε, κατω τα βρωμοχερα σας απο τα τετραποδα αδεσποτα αδερφια μας , νουμερα του συστηματος.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/posts/3578544105505738

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!