29 Μαρτίου, 2024

Έγκυος ελεφαντίνα έφαγε ανανά γεμισμένο με κροτίδες , που της έδωσαν “άνθρωποι” , στην Κεράλα. Πέθανε ενώ στεκόταν στο ποτάμι …

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
895 Views

Νέο Δελχί: Μία ελεφαντίνα , που ήταν έγκυος πέθανε στην Κεράλα, την περασμένη Τετάρτη, αφού έφαγε έναν ανανά γεμάτο κροτίδες, που φέρεται να άφησαν μερικοί ντόπιοι. Ο καρπός εξερράγη στο στόμα της, οδηγώντας στην αναπόφευκτη τραγωδία.

Η παράνοια και η αρρώστια σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά αυτό συμβαίνει καθημερινά δυστυχώς σε δισεκατομμυρια πλασματα, επιβαλλόμενο απο το ανθρωπινο είδος μας σε αυτά.

Πόσο δολοφόνοι είμαστε… Το χειρότερο ον στον πλανήτη… Αναρωτιομαστε γιατί υπάρχουμε και βρωμιζουμε ότι αθώο και όμορφο υπαρχει στη Γη…

” Εμπιστεύτηκε όλους. Όταν ο ανανάς που έτρωγε εξερράγη, πρέπει να ήταν σοκαρισμένη που δεν σκέφτηκε τον εαυτό της, αλλά το παιδί που επρόκειτο να γεννήσει σε 18 έως 20 μήνες”, δήλωσε ο αξιωματικός του δάσους Mohan Krishnan, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας ταχείας απόκρισης για τη διάσωση της .
Τόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη στο στόμα της που η γλώσσα και το στόμα της τραυματίστηκαν σοβαρά.
Δεν έβλαψε ούτε έναν άνθρωπο, ακόμη και όταν έτρεχε με πόνο στους δρόμους του χωριού …
Η ελεφαντίνα τελικά περπάτησε μέχρι τον ποταμό Velliyar και στάθηκε εκεί. Οι φωτογραφίες την έδειξαν να στέκεται στο ποτάμι με το στόμα της και τον κορμό στο νερό, ίσως για κάποια ανακούφιση από τον αφόρητο πόνο …
Μετά από ώρες προσπαθειών για να σωθεί , πέθανε εκεί όρθια , στο νερό …
Το λάθος της ;
Εμπιστεύθηκε τους “ανθρώπους ” …

Παρακαλουμε υπογραψτε τα παρακατω ψηφισματα:

https://ladyfreethinker.org/sign-justice-for-pregnant-elephant-ate-pineapple-full-of-explosives/

https://www.change.org/p/prakash-javadekar-justice-for-the-pregnant-elephant

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!