28 Απριλίου, 2024

Να σταματησει η κακοποιηση στα γαιδουρακια που κουβαλουν τουβλα στο Νεπαλ

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.071 Views

12 Απριλιου 2013. Η ομαδα εργασίας προσεγγισης ιπποειδών Animal Nepal ήταν συγκλονισμένη οταν ανακαλυψε μια σοβαρή περίπτωση κακοποίησης των ζώων στο νέο εργοστάσιο τούβλων Bhairab στο Lubhu, Λαλιτπούρ. Ένα μουλάρι, το οποίο ήταν κυριολεκτικά υπερφορτωμενο μέχρι θανάτου, πέθανε από βαθεια πληγή απο τη σελα που ειχε στην πλάτη του. Οι πληγές ήταν τόσο σοβαρες ώστε η σπονδυλική στήλη και οι σπονδυλοι του μουλαριου ειχαν εντελως εκτεθει.

Ο κτηνίατρος του καταφυγειου Donkey Sanctuary της Ινδίας Ramesh Kumar είπε ότι ποτέ δεν είχε έρθει αντιμετωπος με μια τοσο σοβαρή περίπτωση κακοποιησης ιπποειδών. Ήδη 15 ιπποειδή έχασαν τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο και υπο αθλιες συνθηκες στο εργοστάσιο από τον Δεκέμβριο. Πάνω από το 30% των επιζώντων και συγκεκριμενα 47 ιπποειδή υποφέρουν από υποσιτισμό, τραύματα απο τη σέλα, τύφλωση ή άλλους τραυματισμούς.

Η ομάδα των ζώων του Νεπάλ paravets σήμερα εκπαιδεύονται στη διαχείριση τραυματων, κοπή των οπλών και καθαρισμα των δοντιών τους.

Η ομαδα Animal Νεπάλ, εκτός από την παροχή κατάρτισης για τους ιδιοκτήτες ιπποειδών , προβαίνει σε τακτικές κινητές μοναδες νοσηλειας ιπποειδων σε εργοστάσια τούβλων. Η οργάνωση έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για να βελτιώσει τις συνθήκες της ολης καταστασης.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/629683773725134/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!