26 Απριλίου, 2024

Να σταματησει το παρανομο εμποριο κρεατος σκυλου στη Νοτια Κορεα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
761 Views

H Jin Joo ήταν ένας από τους 57 σκύλους που διασώθηκαν από τη Νότια Κορέα και το παρανομο εμποριο κρεατος σκύλου. Βρεθηκε ένα καλό σπίτι για εκεινη στην Καλιφόρνια.

Παρακολουθήστε πως η Σουνγκ μοιράζεται την ιστορία της, προτρέποντας τους άλλους να σταματήσουν να καταναλωνουν κρεας σκυλου και να τους αποδεχθουν, ως μέρος της οικογένειας τους.

Υπάρχουν εκστρατείες σε όλο τον κόσμο για να σταματήσουν τη σκληρότητα σε ΟΛΑ τα εκτρεφόμενα ζώα και να οι ανθρωποι να γινουν χορτοφάγοι. Κάθε ζώο αξίζει να ζει τη ζωή χωρίς βαναυσοτητα και να μην καταλήγει στα πιατα των ανθρώπων.

https://www.facebook.com/hsiglobal/videos/10153535241062262/UzpfSTE2MDc1MjgwNTQ6MTAyMDY2MTA3NDkwNTk5MDU/?source=bookmark&fb_dtsg_ag=Ady1aRqmyqkAdMAuT1qy3mSOgF8cpb5TfMasET9Y2tUaxA%3AAdx5HPdAZwVqgUfduhSu5vccsWePRva8zRj_sKC2O2RiTA



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!