25 Απριλίου, 2024

Το Πορτρέτο ενός μαζικού δολοφόνου σκύλων ( Μπογιας- Dog Catcher )

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
866 Views

Ο Φλάβιο Dumitru Μπαρμπουλεσκου, επικεφαλης μπογιας στο Brasov της Ρουμανιας, είναι γοητευμενος απο τους «μεγάλους αριθμους».
Να σκοτώνει ένα «μεγάλο αριθμό» σκύλων (όχι λιγότερους από 30.000, εκ των οποίων πάνω από 8.000 μόνο το 2008 και το 2009, αφού η ευθανασια εγινε νομος του κρατους πολλα χρονια αργοτερα) και οπως καθορισε ο ίδιος σε μια διάσκεψη για την προστασία των ζώων στο Μόναχο (όπου προσκομισε τα κεφάλαια που δίνονται από ορισμένες ενώσεις) σκότωσε οντως εναν μεγάλο αριθμό (26.000 μέχρι το 2008), δηλωση που εφερε τον αποτροπιασμό στους πάντες.

Ειχε την εντυπωση ότι οι Γερμανοί δεν καταλαβαν τι εννοουσε με το συμβολισμό του “μεγάλου αριθμού”: Ενα νεκρό ζώο είναι μια πράξη σκληρότητας, ειπε, αλλά ένας «μεγάλος αριθμός» (26.000 -30.000) απο νεκρά ζώα είναι απλως στατιστικη!

Ο Μπαρμπουλέσκου Φλάβιο Dumitru είναι ενας «ιδεολογος» μπογιας σκυλιων.

Δεν είναι ικανοποιημένος με μονο το βασανισμό και την θανάτωση σκύλων, θέλει να πείσει το έθνος ότι τα βασανιστήρια και η δολοφονία των σκύλων, δεν είναι μια απλη πράξη συλληψης … είναι μια «επιστήμη», ενα «δόγμα», ένας «δρόμος».

Το καταφύγιο σκυλιών που εποπτευει, ένα βρώμικο κολαστηριο (βρισκεται σε ένα πρώην αγρόκτημα χοίρων, μια υγρή περιοχή, σε σκοταδι, μυρίζοντας σαν το θάνατο, χωρίς χειρουργείο, χωρίς αίθουσα ανάληψης, χωρίς τρεχούμενο νερό) πήρε εξοχα πιστοποιητικα και αδειες λειτουργιας: ΙSΟ 9001 και ΙSΟ 14001.

Ο Μπαρμπουλεσκου αγαπαει το στρατιωτικο, την αστυνομια και την πυροσβεστικη, παρουσιαζεται μονιμως με στρατιωτικη στολη, και θελει να πιστευει οτι η παρανομη περισυλλογη αδεσποτων απο το μπογια, το ονομαζομενο dog catching, ειναι ενα ειδος ανταρτικου πολεων στο οποιο ο ιδιος εχει το γενικο κομμαντο.

Πριν κανει ο Μπαρμπουλέσκου στα 30.000 ζωα αυτο που ονομαζει «ευθανασια» , τους έδωσε την “ευκαιρία” να πεθάνουν από μονα τους: Τα πεταξε στα “φέρετρα με ρόδες” της SPGA όπου αγωνίζονταν να αναπνεουν μέσα από κάποιους σωληνες, να αργοπεθαινουν από την πείνα για βδομάδες, χωρίς νερό για μέρες, χωρίς εμβόλια, χωρίς θεραπεία μετά την προσβολη απο υιους σε αυτο το βρώμικο καταφύγιο, να τα αφηνει να δαγκώνουν το ένα το άλλο και να μολυνονται οι πληγές τους, να τα αφηνει να γεννανε στη λάσπη και να τρώνε τα κουτάβια τους, Και επειδη μερικα απο αυτα αποφασισαν παρολαυτα πεισματικα να ζησουν, εδωσε οδηγιες στο «κτηνιατρικο προσωπικο» να τα σκοτωσει, και αν τους εμενε ακομα χρονος και μελανι στο στυλο τους, να καταγραψουν ως διαγνωση θανατου τις τεσσερεις αγαπημενες του «ανιατες ασθενειες»:
-μαστιτις
-ψωριασις
-χρονια εντεριτις
-καχεξια

Ονειρευεται να δολοφονησει σκυλια για 25 χρονια ακομα, να επεκτεινει τις δραστηριοτητες του σε δεκα ακομα νομους και να παει στην συνταξη μετα απο την μαζικη ευθανασια των τελευταιων 250 σκυλων που θα εχουν απομεινει.

Ακολουθει ενα απο τα οχτω βιντεο που εχουν γυριστει στο κολαστηριο του Μαρμπουλεσκου.



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!