29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
906 Views

Επιτελους μια επανασταση, για την τιμη και την αξιοπρεπεια μας σαν λαος που εχει περασει πολλες γενοκτονιες ανθρώπων και ζωων…

Λευτερια σε όσους είναι στα κλουβιά. Λευτερια στις ψυχες μας για ενα καλυτερο αυριο, διχως φόλες, κακοποιήσεις και αιμα αθωων πλασμάτων.

Με την άφιξη του ο Νοέμβρης να φέρει υγεία θάρρος, υπομονή, επιμονή, ελπίζοντας ότι αυτό τον δύσκολο χειμώνα θα διαδεχθεί μια κάποια Άνοιξη, με λιγότερο πόνο και ασθένειες σε ολα τα έμβυα όντα της χώρας μας και όλου του πλανήτη.

Είμαστε συγκλονισμένοι και θρηνούμε για τις απώλειες ανθρωπίνων και τετράποδων ζώων στη Σάμο και τη Σμύρνη από το φονικό σεισμό των 7 Ρίχτερ της τριακοστης Οκτώβρη 2020. Τα θερμά μας συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στις οικογενειες των θυμάτων.

Ενα ιδιαιτερο ευχαριστω σε ολους εκεινους που στηριζουν το κίνημα μας!!!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/posts/4030018037025007

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!