19 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
526 Views

Στον Άρη και την Κλαιρη…

Στις 30 του Οκτωβρη 2020 το μεσημερι, ένας πολυ μεγάλος σεισμός μεγεθους 7 Ριχτερ συγκλόνισε την χώρα μας στη Σαμο και τη γειτονική Τουρκία στη Σμυρνη.

Η δική μας καρδιά όμως σείστηκε από τον τρόπο που διάλεξε η μοίρα να ενώσει για πάντα δυο νέα παιδιά στη Σάμο. Δυο δροσερά παιδιά , δυο όμορφοι έφηβοι , δυο νέοι γεμάτοι με αληθινη αγάπη έτυχε να βρεθούν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

“Η Σάμος άντεξε” δήλωσε ο αλαζόνας λες και ήταν προσωπική του νίκη.
Και ήρθε καπάκι ο φρικτός θάνατος δυο παιδιών να τον διαψεύσει οικτρά.

Περπατούσαν στο στενάκι μαζί, έφυγαν μαζί.
Δύο λυκειόπαιδα στο Βαθύ της Σάμου… Πόσο άδικο…

Δυό λουλούδια, που χτυπήθηκαν από την μοίρα και μαράθηκαν πρωτού προλάβουν να ανθίσουν.

Ενας πατέρας, ο Αλέξης Κομνηνός, αποχαιρετά στην Σάμο τον 17χρονο γιο του Αρη που έφυγε αγκαλιά με την 15χρονη αγαπημένη του, την Κλαίρη. Σπαραγμός.
Ο κόσμος στένεψε, φτώχυνε, ερήμωσε…

Πόνος, θλίψη… για τον άδικο χαμο αυτών των αγγέλων… Oλοι μας πονάμε και κλαίμε και οι σκέψεις μας είναι κοντά στους χαροκαμενους γονείς…

Ειναι παιδια μας. Ειναι κριμα να φευγουν παιδακια. Ειναι κριμα να εχουν ονειρα και μεσα σε ενα λεπτο να χανεις την ζωη σου. Εγιναν αγγελουδια. Ειναι αγκαλια.

https://www.facebook.com/a.sklapani/posts/1617600478429607

Αυτός ο έρωτας θα αντέξει στην αιωνιότητα.

https://www.facebook.com/a.sklapani/posts/1617607745095547

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ… ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…

https://www.facebook.com/a.sklapani/posts/1618830068306648

Ενας καθηγητής του, αποχαιρέτησε με αυτά τα λόγια σήμερα τον Αρη…

https://www.facebook.com/a.sklapani/posts/1619118228277832

Έτσι είναι η ζωή, ο καθένας πεθαίνει με το όνειρο του. Με αυτό που αγαπάει πραγματικά. Με αυτό που δεν μπορεί να το αποχωριστεί ούτε στο μεγάλο ταξίδι . Ας κάνουμε πράξη το μήνυμα του πατέρα. Να σώσουμε τα παιδιά από αυτά τα ερειπωμένα, τα στοιχειωμένα κτίρια που παραμονεύουν να πάρουν νέα παιδιά, να πάρουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα μακριά…

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!