3 Μαΐου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
875 Views

Oι “φιλόζωοι” του ΥΠΑΑΤ, μαζι με τις ΜΚΟ και αλλες συντεχνιες ετοιμάζουν φόρους για κάθε αγοραπωλησία κατοικιδίου και ειδικό φόρο για προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τα κατοικίδια. Αφού τολμάς να μεγαλώνεις ένα ζωάκι σημαίνει έχεις “λίπος” κι ο Shylock ενθουσιάζεται… Μια νέα αφορμή να πληρώσεις χαράτσι στους τοκογλύφους.

Μετά τα τεκμήρια διαβίωσης για εμάς, θα μας ληστέψουν εκ νέου και με τέλη φιλοζωίας …δήθεν για να ενισχύσουν τους Δήμους. Οι τοκογλύφοι δίνουν ρεσιτάλ στην επινόηση νέων φοροληστρικών μέτρων, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τα πάντα.

Οποιαδήποτε κίνηση χρήματος δεν καταλήγει στις τσέπες τους …φορολογείται επιπλέον, ώστε έμμεσα να αποτραπεί. Το υψηλό κόστος φιλοζωίας θα αποτρέψει κάποιους να υιοθετήσουν ένα ζώο και έτσι με τα αχρησιμοποίητα αυτά χρήματα θα πληρώνονται οι άμεσοι φόροι με μεγαλύτερη συνέπεια.

Όχι και να ταΐζεις ένα σκυλί και να μην
πληρώνεις τα εικονικά δάνεια για τα υποβρύχια και τους Ολυμπιακούς του 2004! Για ηλίθιους τους πέρασες τους τοκογλύφους και τα τσιρακια τους στην κυβέρνηση?

Θεσπίζονται και νέα πρόστιμα για παραβάσεις που αφορούν τα ζώα όπως το ότι κάποιος δεν πλήρωσε για το τσιπάκι στον σκύλο του. Η φιλοζωία θα πληρώνεται ακριβά …ώστε να εξαλειφθεί οριστικά. Όλα τα λεφτά μας θα πηγαίνουν σε φόρους κι από εκεί στους περιούσιους τοκογλύφους.

Έκαναν τον λογαριασμό …200.000 κατοικίδια …θα αρπάξουμε από τους κηδεμονες
τους επιπλέον 30–40 ευρώ ετησίως, επιβαρύνοντας τα προϊόντα για τα ζώα και να τα άλλα 7–8.000.000 νέα έσοδα, για να πάρουν αύξηση οι χιλιάδες ανευθυνουπευθυνοι βολεμενοι.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια …φοροεισπράκτορες ήταν πάντα οι τοκογλύφοι …που δάνειζαν σε διεφθαρμένους εξουσιαστές, οι οποίοι μετέφεραν τις δικές τους απάτες …στις πλάτες των λαών.

Βλέπετε με τι μαεστρία ροκανίζουν την περιουσία μας …Τοκογλυφική τέχνη αιώνων που επαναλαμβανεται ξανα και ξανα και συνεχώς βελτιώνεται, μέχρι να οδηγήσει τους λαούς στην απόλυτη εξαθλίωση.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2050809381612559/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!