25 Απριλίου, 2024

Οι παράνομες περισυλλογές στο δημ(ι)ο Μεσολογγίου συνεχίζονται

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
394 Views

Τα αδέσποτα πετιούνται στο Αγρίνιο, για να καταληξουν στα χέρια επαγγελματιών “σωτηρων ” και να διοχετευθουν στο ναζιστικό καταφύγιο της Ιεράς Πόλης, με άγνωστη τύχη…

Η ηγεσία του Δήμου Μεσολογγίου προχώρησε για μια ακόμα φορά στον αντιφιλοζωικο αγώνα της βάζοντας σε κίνδυνο οκτώ ανυπεράσπιστα πλάσματα για τα οποία αγνοείται η τύχη τους.

Μετά από καταγγελίες επώνυμες το γνωστό συνεργείο παράνομης περισυλλογής μάζεψε από την περιοχή Λιντλ Μεσολογγίου και τις γειτονίες στο Αιτωλικό οκτώ ψυχές στο σύνολο.

Μετά από ειρωνείες, εμπαιγμούς και ψέματα και μετά από πιέσεις πολιτών για το που πήγε τα αδέσποτα και εφόσον δεν πήγαν Κατοχή ο Αντιδήμαρχος Καραπάνος Νικόλαος αποκάλυψε ότι τα μετέφεραν στον Αχελώο Αγρίνιο.

Μαζί στην παράνομη περισυλλογή συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Αιτωλικού κ. Μασαούτης.

Μέλη του Συλλόγου μετέβησαν εκεί ψάχνοντας τα εξαφανισμένα αδέσποτα.
Δυστυχώς τα ζώα δεν είναι πουθενά.

Σε ερώτηση
του Συλλόγου στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου και στον Αντιδήμαρχο κ. Φλώρο αν υπήρξε ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Μεσολογγίου για την μεταφορά αδέσποτων ζώων απάντησαν και οι δύο αρνητικά.

Για μια άλλη φορά και αυτή την φορά εγκληματικά ο Δήμος Μεσολογγίου ενήργησε αυθαίρετα με αποτέλεσμα να αγνοούνται οκτώ αδέσποτα ζώα ,που η εξαφάνιση τους γεννά πλέον ερωτήματα ακόμα και για την ζωή τους.

Το βασικό ερώτημα είναι που βρίσκονται “κύριοι” του Δήμου Μεσολογγίου τα αδέσποτα ζώα και αν είναι εν ζωή.

Φυσικά θα πρέπει να υπάρξει μετάβαση στο σημείο που τα εγκατέλειψαν για να διαπιστωθεί αν τα αδέσποτα ζουν .

Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου η Ελπίδα

Να λογοδοτήσουν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι στη δικαιοσύνη… Εάν το δικαστικό σύστημα δεν λειτουργήσει όπως πρέπει, αποτελεί πλέον μονόδρομο οι φιλόζωοι των τοπικών κοινωνιών να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΟΣ (ΜΕ ΨΥΧΗ), ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΓΙΕΣ!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!