18 Σεπτεμβρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
81 Views

Οι φριχτές εικόνες από την Λάρισα, όπου θάψαν ένα ολόκληρο κοπάδι πρόβατα ζωντανά, είναι πορτραίτο της Ελλάδας 2024, ή αλλιώς Ελλάδα 2.0.

Δυστυχώς επίκαιρη πάλι η αναφορά (ανάρτηση της 10ης Ιούλη*), στην αντικατάσταση των αυτόχθονων ανθεκτικών πληθυσμών, από “βελτιωμένες” μοντέρνες ράτσες εισαγωγής & υπερεντατικής παραγωγής, οι οποίες είναι ευπαθείς μεταδότες στις επιδημίες, που σαν την τωριν, απαιτούν μαζική θανάτωση ζώων κατά δεκάδες, ή εκατοντάδες χιλιάδες.

Όταν κατακάτσει ο κουρνιαχτός από άλλο ένα ακόμα κρατικό μαζικό έγκλημα, η ήδη κρίσιμα υποβαθμισμένη και τραγικά συρρικνωμένη ελληνική κτηνοτροφία, θα πνέει τα λοίσθια, όπως και η αγροτιά στην Θεσσαλία.

Το πλάνο της “φιλόζωης” κυβερνησάρας, είναι να αντικατασταθεί η παραδοσιακή ελεύθερη βοσκή, από τις κλειστές μονάδες – φυλακές υπερεντατικής βιομηχανικής παραγωγής.

Και ξεχάστε το οικονομικά προσιτό ντόπιο και υγιεινό κρέας:

Tις τιμές και την ποιότητα καθορίζουν τα καρτέλ, όπως και στην ενέργεια…

Δεν πειράζει, φάτε έντομα και σκουλήκια – όχι όμως τις χοντρές δίποδες ακρίδες και κρατικές κατσαρίδες.

Aυτά τα μαφιόζικα παράσιτα καλύπτονται και προστατεύονται από το ειδικό αποικιακό καθεστώς.

Διάβασα και επικλήσεις από κάποιους κυνηγετικούς φορείς, που τώρα θυμήθηκαν να κλαφτούν για το Πρόγραμμα Άργος.

Πού ήταν αυτοί όταν ιδρύσαμε την Ο.Μ.Μ.Α το 2021 – πριν καν έρθει το νομοσχέδιο για ψήφιση, πού ήταν οι “κυνόφιλοι” όταν καλούσαμε όλους τους φορείς και τους πολίτες σε συνεργασία και συμπαράταξη για την προστασία των δικαιωμάτων τους και της βιοποικιλλότητας απέναντι στον αντισυνταγματικό νόμο Πέτσα;

Πού ήταν το παράρτημα του διεθνούς συστήματος με τα διακόσια χιλιάρικα αποθεματικό;

Αλλά οι πληροφορημένοι γνωρίζετε πού ήταν το τελευταίο:

Eβαζε την υπογραφή του στην καταστροφή των αυτόχθονων σκύλων από εμπάθεια, ηλιθιότητα και για ιδιοτελή μικρορουσφετάκια, ενώ συγχρόνως κάποιοι από το κύκλωμα, που λυμαίνεται τις ελληνικές φυλές, έστηναν απάτες για φάγωμα επιδοτήσεων, με προϊόντα “βελτιωμένα” και αρρωστημένα υβρίδια εισαγωγής προς πώληση σε κορόιδα.

Το σχέδιο βαίνει καλώς για την εκμετάλλευση:

Tις κρατικές προμήθειες σκύλων και τις μίζες των “παραγόντων” και μεσαζόντων, τις βιομηχανικές “επενδύσεις” σε “εκσυγχρονισμένα” μπουντρούμια, τα μεταπραττικά εξαγωγικά “καταφύγια” και τα νόμιμα επαγγελματικά κολαστήρια κουταβοπαραγωγής, την κερδοσκοπική “φιλοζωία”, τους ψευτοερασιτέχνες και το μαζικό σκυλεμπόριο, που όλα στηρίζονται απάνω στην επιχείρηση εξαφάνισης -μέσω συστηματικής γενοκτονίας- των αυτόχθονων πληθυσμών σκύλων – όχι μονάχα στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις αποικίες της “συλλογικής δύσης”:

Oι αυτόχθονες πληθυσμοί, είναι ο ανταγωνισμός του αρπακτικού καπιταληστή, που πρέπει να εξολοθρευτεί.

Γι’ αυτό ήταν απαραίτητος ο Πετσονόμος, που παρέδωσε άλλο ένα ζωτικό κομμάτι του ζωικού κεφαλαίου (από το οποίο εξαρτάται άμεσα η παραδοσιακή κτηνοτροφία και το κυνήγι, επομένως και η αυτάρκεια σε πόρους και τρόφιμα, η πρωτογενής παραγωγή, η οικονομία της μπανανίας, και κατ’ επέκταση η ανεξαρτησία και η δυνατότητα επιβίωσης του λαού έξω από τις γαλέρες και τα κάτεργα της αστικής μισθοδουλείας), σε πολυεθνική ΜΚΟ με έδρα τη Νέα Υόρκη, η οποία διορίζει τους υπαλλήλους της στο ελληνικό δημόσιο.

Εντελώς συμπτωματική η διαπλοκή με την διαβόητη Mars Inc., τον αμερικάνικο κολοσσό εμπορίου τροφίμων και ζωοτροφών, με χοντρές επενδύσεις σε κτηνιατρικά καρτέλ, γενετικά εργαστήρια, τεστ DNA και “φιλοζωικές” επιχειρήσεις…

Τα μαντρωμένα προβατάκια τα μαθαίνουν να φοβούνται το λύκο, αλλά είναι ο τσοπάνης που εμπιστεύονται, που τα οδηγεί στο σφαγείο.

Ανέκαθεν.

Κάποιοι θα γελάσουν με το σκίτσο, κάποιοι θα καταλάβουν.

Γιατί και τα ημέτερα προβατάκια, αφού περάσουν απ’ το κομματόσκυλο, στο χασάπη καταλήγουν.

Maria Gkinala

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!