26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
875 Views

Σαντορίνη!Το ωραιότερο νησί της Ελλάδας,αλλά δυστυχώς κάκιστο παράδειγμα κακοποίησης ζώων και ειδικά των ιπποειδών.

Στις 27-28-29/7/2018 οι Dreamdancers κάνουμε απόβαση στην Σαντορίνη για να Αντιδράσουμε!
Σας καλούμε όλους να στηρίξετε και να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια!

Οι Dreamdancers, η διοργανώτρια ομάδα της δράσης κατά της κακοποίησης των ιπποειδών στην Σαντορίνη, ανακοινώνει πως η συγκέντρωση των ακτιβιστών και η έναρξη της δράσης θα γίνει την Παρασκευή 27/7 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο λιμάνι του νησιού. Η κύρια δραστηριότητα θα είναι η ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των επισκεπτών καθώς και η παγκοσμιότητα του προβλήματος. Θα υπάρξουν επίσης παράλληλες δράσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν επί τόπου. Ζητάμε από όλους τους συμμετέχοντες να σεβαστούν τις ειρηνικές διαθέσεις της ομάδας μας. Δεν ερχόμαστε σε κανενός είδους αντιπαραθέσεις με αγωγιάτες και τουρίστες. Σεβόμαστε τον τόπο που επισκεπτόμαστε και παραμένουμε προσηλωμένοι στον σκοπό μας. Επίσης ζητάμε να γίνουν από όλους/ες σεβαστές οι vegan επιλογές μας, τόσο οι διατροφικές, όσο και οι ενδυματολογικές. Ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε όλους!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

https://www.facebook.com/events/172818103388152/?active_tab=about



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!