28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
675 Views

Επειδη το τελευταιο χρονικο διαστημα συντελειται συστηματικη στοχοποιηση των αδεσποτων σε ολη τη χωρα, προκειμενου να ξεκινησει απο αυτα η “εκκαθαριση” των ζωων, οποιος τα αγαπα και κατανοει οτι το αδεσποτο ειναι συναισθανομενη οντοτητα, αλλα δυστυχως δεν εχει φωνη για να υπερασπιστει τον εαυτο του, ας σηκωθει απο τον καναπε του κι ας βοηθησει στην υπερασπιση τους!

Ναι! Θα εκτεθειτε! Αξιζει ομως τον κοπο, οταν σωζεις ζωες!

ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ…

… ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ… ΑΡΧΟΝΤΕΣ??? ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ … ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ “ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ”, “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ” ΚΑΙ “ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ” ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ Ν’ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙ’ ΑΛΛΟΥ…

Χρησιμοποιουν μια τακτικη, η οποια δεν ειναι μονο σε μια συγκεκριμενη πολη, αλλα σε παρα πολλες ακομα πολεις της Ελλαδας και θα χρησιμοποιηθει και σε ακομα περισσοτερες.

Τα… συγχρονα κρατη δεν πρεπει να εχουν αδεσποτα. Τα… “συγχρονα” κρατη καλουνται να τα εξολοθρευσουν με καθε τροπο και με καθε μεσο και με τον μπογια του οποιου η δραση, εφ’ οσον τις περισσοτερες φορες ειναι ιδιωτης, ειναι σκοτεινη και εξαιρετικα υποπτη.

Οποιον μπογια πιασουμε στα χερια μας, θα φαει το ξυλο της αρκουδας.

Το λεμε και το υπογραφουμε.

Μην λυπαστε τους αλητες που κοιτουν να βγαλουν φραγκα απο παντου.

ΑΠΛΑ Γ@Μ@ΣΤΕ ΤΟΥΣ.-

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!