16 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
592 Views

Βγαλμενο μεσα απο την ταινια του Τζωρτζ Οργουελ “Η Φαρμα Των Ζωων” το νεο γενοκτονικο νομοσχεδιο της μνημονιακης κυβερνησης, με ηθικη αυτουργο, ποια αλλη απο την Ε.Ε.

Νομοσχέδιο φολα κατευθείαν από την “πολιτισμενη” Ε.Ε. με αποδέκτες αδέσποτα-δεσποζομενα ζωα συντροφιας-κηδεμονες. Μη εφαρμόσιμο.

Θανατηφόρος νομοθετικος, κρατικος “ιος”, επικίνδυνα επιθετικός στα ζώα συντροφιάς και στους κηδεμονες τους, από γενοκτονους νομοθέτες.

Φαίνεται ξεκάθαρα με το νομοσχέδιο “φιλοζωίας” που επιχειρει να περάσει το υπουργείο, ότι μοναδικό σκοπό έχει το τέλος της σχέσης που θα έχουν οι άνθρωποι με τα αδεσποτα και δεσποζομενα ζώα συντροφιάς. Γιατί σε έναν κόσμο που όλα είναι στηριγμένα στο χρήμα, η αγάπη και ο σεβασμός οδηγούνται σε ναζιστικα καταφύγια εξόντωσης Νταχαου και Αουσβιτς με μοναδικο σκοπο την ευθανασια τους.

Ο μπογιας επιβεβαιώνεται ότι δεν έφυγε ποτέ από τη χώρα μας. Ενισχύεται η παράνομη δράση του σε νέες μορφές μέσω του επικείμενου μορφωματος.

Νομικη προσφυγή του κινήματος για τα μελανα σημεία του επικείμενου νομοσχεδίου για τα ζώα. Θα τρώνε λάχανο τα αδέσποτα στα καταφύγια θανάτου.

Ζευγάρωμα ΜΟΝΟ με άδεια, μαζικές στειρώσεις, απαγόρευση πώλησης σε Pet Shop.

Όλα τα ζώα θα καταγράφονται: Δημιουργείται Εθνικό Μητρώο Ζωών και ψηφιακός φάκελος Υγείας…
Έγινε η παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς, με αποφάσεις “βόμβα”!

Το εν’ λόγω νομοσχέδιο έρχεται από το υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο πλέον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών.

Σημειώνεται πως η έλευση του νομοσχεδίου από το υπουργείο Εσωτερικών αποτελεί πάγιο αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φερόμενων ως φιλοζωικών οργανώσεων MKO.

Στο νομοσχέδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα, περιλαμβάνονται πράγματα που βοηθούν τα ζώα όπως η ελευθερία από την πείνα και την δίψα με πρόσβαση σε τροφή και νερό κατάλληλα σε ποιότητα και ποσότητα, η ελευθερία από άσκοπη ταλαιπωρία και καταπόνηση με ασφαλές και καθαρό κατάλυμα στέγασης και ανάπαυσης που προστατεύει από αντίξοες καιρικές συνθήκες, την ελευθερία από πόνο, τραυματισμό και ασθένεια με κατάλληλη φροντίδα και κτηνιατροφαρμακευτική περίθαλψη,
η ελευθερία από φόβο και αγωνία με την κατάλληλη συμπεριφορά και μεταχείριση και την ελευθερία έκφρασης μιας φυσιολογικής συμπεριφοράς.

Μαζί με αυτά αποφασίστηκαν τα εξής:

ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΖΩΩΝ (ΕΜΖ)

Δημιουργείται για πρώτη φορά Εθνικό Μητρώο Ζώων (ΕΜΖ) Συντροφιάς για δεσποζόμενα και αδέσποτα, ζώα προς υιοθεσία, φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις, κτηνίατρους, εκτροφείς, καταφύγια και τη Δημόσια Διοίκηση σε μια ενιαία επίσημη πλατφόρμα συνεργασίας. ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!

Πλέον θα υπάρχουν ηλεκτρονικό βιβλιάριο, Μητρώο Φιλοζωικών Σωματείων και Οργανώσεων ΜΚΟ, Μητρώο Καταφυγίων, Μητρώο επαγγελματιών και ερασιτεχνών εκτροφέων, Πανελλήνια Πλατφόρμα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς αλλά ακόμη και Μητρώο Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ζώων Συντροφιάς.

Επιπροσθέτως, τα ζώα συντροφιάς θα αποκτήσουν ψηφιακό φάκελο υγείας πριν από τους ανθρώπους, οι οποίοι θα ακολουθήσουν τα ζώα στην “μοίρα” τους, μέσω του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς με το ιατρικό ιστορικό των ζώων να είναι προσβάσιμο ψηφιακά, για τους ιδιοκτήτες και τους κτηνιάτρους, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε έκτακτη περίσταση.

Το ίδιο θα συμβεί αργότερα και στους ανθρώπους.

Ότι δοκιμάζουν ή επιβάλλουν στα ζώα, στη συνέχεια το περνάνε και στους ανθρώπους. Θέλουν έναν πλανήτη πλήρη ελεγχόμενο από αυτούς.

Ήδη ο Ελον Μασκ τοποθέτησε τσιπακι στον εγκέφαλο της κατοικιδιας μαιμους του.

Αλλά εκτος από ηθικό το θέμα είναι και πρακτικό. Αν εκλείψουν οι γάτες για παράδειγμα, σκέφτεστε πόσες αρρώστιες θα έρθουν στο προσκήνιο από τα τρωκτικά?

… Και η εξαφάνιση του κάθε ζώου βέβαια θα έχει ολέθριες συνέπειες στην διαβίωση των ανθρώπων. Σε κάποια στιγμή θα πούν τα ζώα μεταδίδουν τον ιό !!!

… Και πέραν αυτού γιατί θα πρέπει αυτοί να αποφασίζουν για τις ζωές όλων των πλασμάτων? Τι ακριβώς θέλουν? Να αντικαταστήσουν το Θεό? Σχέδια και όνειρα που όμως δεν θα τους βγουν. Η φύση εκδικείται και αυτό είναι αναπόφευκτο και νόμος.

Πρακτική των ακέφαλων διακυβερνησεων ειναι η πολιτικη του “πονεί χέρι, κόψει χέρι”. Η αντιγραφή απο “πολιτισμενες” χώρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!