22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
390 Views

Γνωρίζουμε πολλά για να σιωπήσουμε… Διότι ο πλανήτης έχει υποκύψει σε ένα τερατώδες ψέμα… Υπολογιστικο… Σκοτεινό… Δολοφονικό…

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα των διεφθαρμένων εξουσιών, είναι βασισμένες σε αυτό το ψέμα.

Από το 2010 το ΚΙΝΗΜΑ σας είχε προειδοποιήσει για ότι θα ερχόταν, αλλά για όσους ακόμη “ακούν και βλέπουν “, αυτή η καθεστωτική κατάσταση, μόνο με αίμα θα τελειώσει.

Το γράφουμε και το εννοούμε… Αίμα μαχών…

Για την σωτηρία ανθρώπων και ζώων.

Το μεγάλο ερώτημα είναι λοιπον: Πόσοι και πόσες από μας μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες και στις ψυχές μας αυτό το αιματηρό φορτίο της Εξέγερσης?

Ολες οι πολιτικές λερες έχουν χρόνια προδώσει και κατακρεουργησει δίποδους και τετραποδους, από όπου κι αν προέρχονται.

Φιλοζωε η μη, οταν καταλαβεις οτι ολοι αυτοι σε κοροιδευουν …και σου στοιχιζουν ενα σωρο εκατομμυρια ευρω…ενω εσυ παλευεις να επιβιωσεις…τοτε ισως αλλαξει κατι στο μπ@υρδελο που καταντησαν την χωρα!

Καθηστε τωρα και φαγωθειτε στα ονοματα των δηθεν ιδεολογιων και πιστεύω, όσοι έχετε συμφέροντα και βολεματα…

Παγκοσμιο σχέδιο αφανισμου. Να σου δώσει μια να σπάσεις αχ βρε κόσμε γυάλινε και να αρχίσει μια καινούργια κοινωνία δίκαιη για όλους μας.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!