28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.033 Views

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΥΣΩΝΑ.

Η ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΑ ΖΩΑ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΙΑΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΟΜΑΦΙΑ ΤΟΥΣ.

Ας μην περιμένουμε άλλα αποκαρδιωτικά συμβάντα για να ανοίξει -επιτέλους- ένας σοβαρός διάλογος για την κακοποίηση των ιπποειδών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα για τη βάρβαρη χρήση αλόγων και γαϊδουριών για λόγους αναψυχής και εργασίας σε νησιά και άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Το να εκμεταλλεύεσαι ένα ζώο εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών δίχως να σκεφτείς τις συνέπειες για την υγεία του, καταπατά το αναφαίρετο δικαίωμά του να ζει ασφαλές και αποδεικνύει πόσο λίγο μετράει η ζωή μπροστά στο κέρδος.

Το ότι το κράτος δεν έχει απαγορεύσει τη χρήση τους για λόγους αναψυχής, και δουλειας δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον τουρισμό του εκάστοτε νησιού και να ψυχαγωγούμαστε κανονικοποιώντας απάνθρωπες προς τα ζώα πρακτικές.

Εάν κάθε ένας και κάθε μία από εμάς, αρνείτο να ανέβει στις άμαξες, η πίεση που θα μπορούσε να ασκηθεί θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, και, εν τέλει, αυτή η μορφή «εργασίας» δεν θα είχε λόγο ύπαρξης.

Ταυτόχρονα, είναι χρέος μας να μιλάμε, να καταγγέλουμε και να μην μένουμε απλοί θεατές όταν βρισκόμαστε μπροστά σε βάναυσες για τα ζώα πρακτικές!

Η ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡΚΡΑΤΙΚΗ ΜΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΕΙΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΘΕΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥΣ???

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΣ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/prothupourgos_tes_elladas_upourgeio_agrotikes_anap_pleres_apagoreuse_tes_khreses_ippelaton_amakson_ergaliopoieses_ippoeidon_panelladika/

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!