28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
499 Views

Βρε ποιοι είναι αυτοί που καίνε με τέτοιο σχέδιο την Ελλάδα;

Πέντε είναι πλέον τα θύματα από τις φωτιές, ξέχωρα από την τεράστια οικολογική και περιβαλλοντολογική καταστροφή, τα εκατοντάδες ζώα, σπίτια και επιχειρήσεις που κατέκαψαν στο πέρασμά τους οι φωτιές!

Η πύρινη λαίλαπα φουντώνει από την έλλειψη στοιχειώδους κρατικής πρόληψης και την ανικανότητα καταστολής από ανύπαρκτα τεκμηριωμένα στρατηγικά σχέδια.

2 οι νεκροί στη Μαγνησία, κλεισμένοι στα σπίτια τους οι κάτοικοι του Βόλου!

Κόλαση στη βιομηχανική περιοχή Βόλου , με τον δήμαρχο-πρότυπο “φιλοζωιας”, να φωνάζει στον κόσμο για απομάκρυνσή του, γιατί υπάρχει δεξαμενή προπανίου έτοιμη να εκραγεί.

Με ημίμετρα, με λειψά μέσα και χωρίς καμία διακομματική συνεργασία με ειδικούς και με την Κοινωνία, δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να υπάρξει αντιμετώπιση παρόμοιων φωτιών.

Όλο αυτό που συμβαίνει με τις φωτιές δεν είναι τυχαίο και σίγουρα δεν συμβαίνει λόγω καύσωνα…

…Και λέω εγώ, γιατί να πληρώνω φόρους κτλ, σε μια χώρα στην οποία οι εκπρόσωποι του λαού είναι ανάξιοι ακόμη και για βασικά πράγματα για την ασφάλεια των πολιτών και των ζωων;;;

Μήπως τώρα λύθηκαν οι απορίες για το πώς ξεκίνησαν οι φωτιές;;;

Πώς χάθηκαν ανθρώπινες ζωές;;;

Πως χάθηκαν εκατομμύρια ζωές κάθε είδους εμβιων όντων που είχαν τα δάση σπίτι τους, ακόμα και πολλών κατοικίδιων ζώων, παραγωγικων και ιπποειδων;;;

Πώς καταστράφηκαν τόσες περιουσίες;;;

Πώς εμειναν χωρίς δουλειά χιλιάδες άνθρωποι;;;

ΥΠΕΝ: «Πράσινο» στο αιολικό των 80 MW της Siemens Gamesa στη Μαγνησία

Για να καλύψουν όλα αυτά, στο τέλος θα προσπαθησουν να μας πείσουν ότι φταίνε οι εξωγήινοι για τις φωτιές, πλημμύρες, κλπ.

Όλοι οι υπόλοιποι φταίνε, εκτός από αυτούς τους μεγάλους, τους χαραμοφάηδες, τους άχρηστους που μας κυβερνούν!

Μαγνησία 26/7

Φωτό: Θανάσης Καλιακούδας

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!