27 Απριλίου, 2024

Ο Ναζισμός αρχίζει εκεί που κάποιος τρισηλιθιος νομίζει ότι αλλα όντα, ζώα και άνθρωποι, φτιάχτηκαν για δούλοι, για να ικανοποιούν τις ανήθικες και αρρωστημένες επιθυμίες του

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
203 Views

Πουλημένα τομάρια, αμαυρωσατε το “ΟΧΙ”, καλώντας την εκπρόσωπο των κατακτητών της χώρας μας,για να διαπιστώσει ιδίοις ομασι πόσο υπακουοι και οσφυοκαμπτες είμαστε.

Τρίζουν τα κόκαλα των “αγωνιστών “, όπως και όλων των ζώων που φυλακίζονται “νομιμα” στα ναζιστικά κρεματόρια-θανατορια Νταχάου και Άουσβιτς για να θανατωθούν με ευθανασία και τα υπόλοιπα να αναμένουν την πλήρη εκμετάλλευση τους, στο βωμό του κέρδους και της ματαιοδοξίας της ναζιστικής ελίτ της Ε.Ε.

Μην χαρίζετε εμπιστοσύνη σε εγκληματίες πολέμων, γενοκτονους ζώων και ανθρώπων, που δεν βλέπουν τα αίσχη που έχουν κάνει.

Με τις ναζιστικές επιθυμίες τους αποτελούν την αιτία αυτών των εγκλημάτων που παραμένουν ατιμώρητα εις τους αιώνες των αιώνων.

Όποιος χρησιμοποιεί αλλα όντα για να ικανοποιήσει τις ανήθικες επιθυμίες του, είναι Ν Α Ζ Ι..

Είθε η ανθρωπότητα να αρνηθεί τον ναζισμό, με τον οποίο τόσο “αθώα ” υποδουλωνει και τυραννα αλλα έμβια όντα.

Φτιαχνει τεραστιο κάρμα…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!