19 Απριλίου, 2024

Ο ορισμός της έλλειψης παιδείας… Όπως θα συμπεριφερόμαστε πριν 300 χρόνια, έτσι συνεχίζουμε και σήμερα…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
5.965 Views
Μέσα σε τόσο κόσμο δεν υπήρξε ΕΝΑΣ να φωνάξει και να βάλει μυαλό σε όλα αυτά τα άμυαλα όντα??? Τι τους έφταιξε το ψάρι? Ποιον πείραξε??? Στο περιβάλλον του ήταν και παρ’ όλα αυτά έπεσαν πάνω του και το κυνηγησαν…

Κανενας σεβασμος… Το γεγονος πως ολοι μας εισβαλουμε στην ζωη τους αυτο δεν το ειπε κανεις… Εμεις για να δροσισουμε τους κ@λους μας, αδιαφοροντας για ολα για λιγες σελφι και φωτο, γινομαστε πιο καφροι απο τους καφρους.

Για μία φορά ακόμη
δείξαμε την κυριαρχία μας
ως τα τέρατα του πλανήτη!

Eισβάλουμε στον κόσμο τους
και έχουμε την απαίτηση
να μην μας ενοχλούν!!

Κάντε το μπάνιο σας…
…..να βγει η βρωμιά από πάνω σας…
….κατουρίστε άνετα….
…φτύστε…. αφήστε το σκουπιδαριό σας…
….και σκοτώστε!!!

Είστε οι κυρίαρχοι….
…. εσείς με το άδειο κεφάλι!!!

Ταυτοποιηση και κυρωσεις στα ανθρωπόμορφα διποδα που προχωρησαν σε αυτη την εγκληματικη ενεργεια. Συμφωνα με ενημερωση του Λιμεναρχειου Χαλκιδας, πρόκειται για Βασιλική Ζαργάνα και όχι για ξιφία, η οποία δεν ήταν έγκυος και χανοντας τα νερά και το οξυγονο της, βγήκε στα ρηχά της συγκεκριμενης παραλιας.

Αξιωματικοί που ήταν στο σημείο και ναυαγοσώστης αναφέρουν πως κάποιοι λουόμενοι επιχείρησαν να σπρώξουν το ψάρι στα βαθιά καθώς είχε χάσει τον προσανατολισμό του και άλλοι οι κακοπροαίρετοι δεν συμπεριφέρθηκαν κόσμια.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, υπήρξε και ενδιαφέρον από τον κόσμο να βοηθήσουν το ψάρι.

Κάθε φορά που συμβαίνουν κακοποίησεις και δολοφονίες ζώων όλοι όσοι τα αγαπάμε, αγανακτουμε, κλαίμε, θυμωνουμε, πονάμε. Οχι ομως και να βριζουμε ασυστολα και να στοχοποιουμε ολοκληρες περιοχες και τους κατοικους τους για μεμονωμενα περιστατικα, συμπεριφερομενοι φασιστικα και νεοναζιστικα.

Κάτι πρέπει να γίνει όμως. Κάτι δραστικο. Μια εκπομπή σε ένα μεγάλο κανάλι σε σταθερή εβδομαδιαία βάση. Να μιλουν ειδικοί ψυχολόγοι, εκπαιδευτικοι, κτηνίατροι κλπ.

Αλλά πιστεύουμε πρέπει να γίνει μια προσπάθεια να αλλάξουμε νοοτροπία. Να καταλάβουμε τι σημαίνει ανθρωπιά, πολιτισμός, σεβασμός.

Δεν εχει να κανει με το ειδος του ζωου που βασανιζουν η σκοτωνουν οι δολοφονοι-ψυχασθενεις … Εχει να κανει με το ενστικτο του ψυχασθενους, που οταν βλεπει καποιο αδυναμο πλασμα θελει να το εξοντωσει…

Ειναι τρομερο οτι κανενας δεν αντεδρασε. Απανθρωποι κλωτσουν μεχρι θανατου καποιον επειδη υποθετουν κατι… ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ…

Αυτο ειναι το πιο τρομακτικο, οπως ασφαλως και οι ποινες που ειναι γελοιες και χαιδευουν ουσιαστικα στ’ αυτια τους φερομενους ως δραστες, αφου η κακοποιηση ζωου θεωρειται πλημμελημα και οχι κακουργημα…

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2826658030694353/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

 

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!