27 Απριλίου, 2024

Παγκοσμια Ημερα Περιβαλλοντος- Αφόρητη ομορφιά: «Τα πλαστικά σας μας σκοτώνουν»

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
879 Views

Έχετε το θάρρος να δείτε την ωμή πραγματικότητα; Midway, ένα φιλμ του Chris Jordan. Μια βασανιστική αίσθηση δέους, δυσφορίας ακόμα και έμπνευσης, σήμερα, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

της Ελίνας Μαμμή

Κάθε χρόνο, χιλιάδες νεοσσοί άλμπατρος πεθαίνουν στο Midway Atoll από την τοξικότητα και τον πνιγμό. Ο ένοχος; Πλαστικά σκουπίδια που συσσωρεύονται σε τεράστιες μάζες (που το μέγεθός τους είναι δύο φορές το Τέξας) γνωστές ως Pacific Gyre.

Τα μωρά που φωλιάζουν στο μικρό, απομακρυσμένο νησί τρέφονται από τα πλαστικά, που δεν γνωρίζουν τι είναι. Πεθαίνουν με τις κοιλιές τους γεμάτες από αυτά τα πλαστικά.

Ο Κρις Τζόρνταν, ένας ακτιβιστής φωτογράφος και καλλιτέχνης, πήγε εκεί και αποτύπωσε τη φρίκη. Ο ίδιος πιστεύει ότι αν θέλουμε οι άνθρωποι να νοιαστούν και να καταλάβουν την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, πρέπει να σταματήσουν για λίγο και να σοκαριστούν για αυτό που χάνεται κάθε μέρα.

Δυναμώστε τον ήχο του υπολογιστή σας, ακούστε την θαυμάσια μουσική που «ντύνει» τη φρίκη, και νιώστε μια βασανιστική αίσθηση δέους, δυσφορίας ακόμα και έμπνευσης.

«Σιγά τώρα, πόση ζημιά μπορεί να κάνει ένα καπάκι από ένα πλαστικό μπουκάλι»; Αφού δείτε αυτό το βίντεο, θα αλλάξετε γνώμη, ίσως και συνήθειες. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι δεν είμαστε μόνοι μας στον πλανήτη, ότι μια τόσο μικρή μας απερισκεψία όσο ένα πλαστικό καπάκι, βλάπτει θανάσιμα τον πλανήτη μας. #wordenviromentday

http://www.thetoc.gr

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/videos/1758437614183072/UzpfSTE2MDc1MjgwNTQ6MTAyMTE1ODQyOTAwMzUzMjE/

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!