27 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια ημέρα γάτας… Ναι, υπάρχει και αυτή και γιορτάζεται με χάδια, νιαουρίσματα και ταισματα στα αδεσποτα αιλουρακια!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.386 Views

Θα θελαμε να την αφιερώσουμε σε αυτά τα πλασματάκια που οταν ηρθαν στη ζωη μας, άλλαξαν τον τρόπο σκέψης μας… Μας έδειξαν έναν κόσμο που αγνοούσαμε πραγματικά…

Δύο κόσμους μάλλον… Αυτόν των αδέσποτων ζώων και τον αγώνα τους για επιβίωση και μετά όλων των ζώων γενικότερα… Αλλοτε με την καθημερινή κακοποίηση και άλλοτε με την ανιδιοτελή αγάπη, πίστη και αφοσίωση.

Πλέον βέβαια, δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι όσο παλιά… Ξέρουμε τι συμβαίνει πραγματικά σε ΟΛΑ τα ζώα!!! Τουλάχιστον όμως, νιώθουμε ότι είμαστε στην σωστή πλευρά!

Θα συνεχίσουμε να διδασκόμαστε από αυτά και τα παιδια μας να μαθαίνουν τί πάει να πει προσφορά και ηθική ικανοποίηση χωρίς αντάλλαγμα… Κάτι πολύ σπάνιο στις μέρες μας!!!

Λατρεμένες οι γάτες για όσους αγαπούν την ανεξάρτητη φύση τους, τα γουργουρίσματά τους και την λατρεία τους για χάδια.

Υιοθετηστε σημερα ενα αδεσποτο γατακι. Ειναι απο τα πιο αξιαγαπητα, τα πιο εξυπνα, τα καλυτερα ζωακια για συντροφια. Για μεσα στο σπιτι, για εσας, το παιδι σας, για τον ηλικιωμενο, για ολη την οικογενεια. Η ωραιοτερη ψυχοθεραπεια για την ψυχικη σας ισορροπια.

Πολλες μικρες ψυχουλες υποφερουν, κακοποιουνται, δηλητηριαζονται και θανατωνονται καθημερινα εκει εξω. Μην τα προσπερνατε! Σωστε ενα σημερα! Τωρα! Δεν θα το μετανιωσετε!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2281638195196342/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!