16 Απριλίου, 2024

Ποινή χάδι για τον δολοφόνο της κουταβίτσας Μάγκυ από το πλημμελειοδικείο Χαλκίδας…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
867 Views

Μετα απο 5 αναβολες, μετα απο 5 χρονια που κυκλοφορει ο εγκληματίας της Μαγκυ ελευθερος, τον χαιδεψαν στ’ αυτια, με μια αστεια ποινή εξαγοράσιμη και με το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

Ο δικαστής με τον μετρητή στην καρδιά, απεφάνθη φυλάκιση 15 μηνών με διετή αναστολή και 6000 ευρώ πρόστιμο…ενάντια στους νόμους της φύσης. Το “Γειά σου Μάγκυ” που άκουγε απο τους ανθρώπους που την νοιάζονταν, τέλειωσε σ’ ένα “Αντίο”.

Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ότι η κακοποίηση ζώου δεν μετατρέπεται από πλημμελημα σε κακούργημα, γιατί βολεύει τα τραστ να γίνονται κακοποιησεις στη χώρα μας και βέβαια η απουσια δικαιοσυνης.

Όσο υπάρχει η αναστολή σε όλων των ειδών παραπτωμάτων χωρις φυλακιση και οι δραστες των ειδεχθων εγκληματων μπορουν να εξαγορασουν την ποινη τους και φυσικα να ασκησουν εφεση και η κακοποιηση ζωου δεν μετατρεπεται απο πλημμελημα σε κακουργημα, κατι που ευνοει τα τραστ, για να παρουσιαζουν οτι γινονται παρα πολλες κακοποιησεις στη χωρα μας και παντα κατα τα συμφεροντα τους, με κατευθυνση απο το ιδιο το ΥΠΑΑΤ και τις ευλογιες του κρατους, τόσο δεν θα υπάρχει δίκαιο και θα βασιλεύουν οι κακοποιητες και φολιαστες ζωων και θα κυκλοφορουν ελευθεροι, κανοντας τα ιδια και χειροτερα και σε αλλα τετραποδα, ακομα και σε διποδα πλασματα.

Οσο για την ελληνικη δικαιοσυνη, αυτη ειναι ανυπαρκτη τοσο για τους πολιτες, ποσο μαλλον για τα ζωα και τα δικαιωματα τους. Η Μαγκυ και η καθε Μαγκυ, δεν προκειται να δικαιωθουν ποτε.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2545277902165702/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!