20 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
648 Views

Το κουβαρι ειναι παρα πολυ μεγαλο, για να το ξετυλιξεις μεσα σε δυο γραμμες. Γιατι ειναι πολλοι που εχουν συμφεροντα απ’ αυτην την ιστορια.

Αλλοι, αντι να ασκουν πιεσεις στον εκαστοτε δημο για την περιθαλψη τους και για την ευζωια τους, συνεργαζονται μαζι του σε τελειως αντιθετα πραγματα. Δεν ειναι κακο να συνεργαστεις, αλλα ειναι κακο το πως το κανεις και γιατι το κανεις.

Καποιοι αλλοι βολευονται απο την ολη κατασταση, η οποια τους εξυπηρετει αφανταστα, που τρεχουν να τα σωσουν, βαζοντας τα στα ασυλα να… σωθουν… Και παει λεγοντας…

Τελικα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι τα ζωα χανονται, χωρις η για καποιον λογο και ο υπαιτιος δεν ειναι ενας, αλλα πολλοι… Και οι διαφοροι δημοι κατα καιρους εχουν συντελεσει και εχουν συμβαλλει σε αυτην την βρωμοδουλεια, οπως και αλλοι φορεις.

Δυστυχως υπαρχει μια μεγαλη ομπρελα που σκεπαζει αυτη την κατασταση και κατω απο αυτη χωρουν παρα πολλοι… Και οσα περιστατικα συμβαινουν σε μια γειτονια ειναι μεμονωμενα. Καποιος ενοχληθηκε απο τα ζωα και εριξε φολες, σκοτωνοντας οσα τριγυριζαν εξω απο το σπιτι του. Δεν εριξε φολα στην επικρατεια ενος ολοκληρου δημου, η ενος ολοκληρου νομου.

Επομενως τα πραγματα δεν ειναι απλα, αλλα πολυπλοκα και καποιοι κρυβονται πισω απο τα πολυπλοκα. Γιατι εδω απαιτειται οργανωση σχεδιου εξοντωσης. Οποτε καλα θα κανουμε να τα βαζουμε ολα στο μυαλο μας και να ειμαστε λιγο πιο καχυποπτοι με τους πολλους και τους διαφορους.

Λυπηροτατες καταστασεις, οταν το μυαλο ενος ανθρωπου, η πολλων ανθρωπων μπορει να σκεφτει να οργανωσει και να διαπραξει αυτα τα πραγματα. Αρρωστημενο στο επακρο, δεν νομιζετε?

Αντι να γινει το αυτονοητο, γινεται οτιδηποτε αλλο, εκτος απο αυτο. Τωρα ειναι στραβος ο γυαλος?… Στραβα αρμενιζουμε?…

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

 

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1131774553516051/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!