26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
566 Views

Ολο και αυξανονται τα περιστατικα που παρουσιαζονται απο συγκεκριμενη μεριδα ΜΜΕ, οτι δηθεν κατασπαραζουν αδεσποτα σκυλια καποιους συνανθρωπους μας στη χωρα μας.

Ας κρατησουμε μικρο καλαθι. Γιατι σαν περιστατικα βολευουν παρα πολυ καλα καποιους να υποστηριζουν αυτο που λεμε “επικινδυνο” ζωο και να συμπεριφερθουν αναλογα.

Οσο για τους δημαρχους που κωφευουν, δεν μας κανει εντυπωση, γιατι η Ελλαδα συνηθως εχει κουφους και στραβους δημαρχους. Τωρα πως γινεται αυτο, οι πιο πολλοι να πασχουν απο το ιδιο προβλημα, ειναι αποριας αξιο.

Επισης να τονισουμε και κατι αλλο: Αν ολα τα περιστατικα ειναι εντελως αληθη, η εν μερη κατασκευασμενα, το σκεφτηκε κανεις???

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουν να ξεμπερδεψουν τα αδεσποτα ζωα και απο εδω και περα πολλα θα δουμε και πολλα θα ακουσουμε. Οπου ακους πολλα κερασια, κρατα και μικρο καλαθι.

Ακριβως το ιδιο ισχυει και για τα περιστατικα λυσσας και για πολλα αλλα πραγματα, που τα κανουν απο μικρα μεγαλα, για να τρομαζουν τον κοσμο και να κανουν την βρωμοδουλεια τους ανενοχλητοι.

Εδω πρεπει να επεμβουν αμεσα οι μεγαλοφορεις, κανοντας την δουλεια τους και ο κοσμος να κατανοησει καποια στιγμη ποιους ψηφιζει και γιατι.

Οταν θα ερθουν ξανα οι δημοτικες εκλογες, ψηφους θελουν και η ψηφος μια χαρα μπορει να γινει και φολα γι’ αυτους. Αν δεν καταφερουν να βγουν ξανα στο προσκηνιο, για να επαναλαβουν τα ιδια λαθη.

Αυτο μην το ξεχνουν οι φιλοζωοι και ας πραξουν τα δεοντα. Γιατι εχουμε χορτασει να μας ταζουν και μετα να μας κοροιδευουν. Ελεος! Φτανει πια και στη χωματερη ενας ενας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1134740023219504

 

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!