19 Μαρτίου, 2024

Πολιτικά ζόμπι, δίνουν αιματοβαμμένες εντολές! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
462 Views

Παράνομα έχει αρχίσει η μαζικη θανάτωση με ευθανασία 2.500 μινκ στην Κοζανη, χωρίς να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι ο “ιος” μεταδίδεται από ζώα σε άνθρωπο και το αντίθετο…

Οπως βλέπουν τα μινκ, ετσι βλέπουν κι εμάς! Μας θανατώνουν με κάθε τρόπο!

Μόνο που εμείς μπορούμε να αντισταθούμε, ενώ αυτά τα αθώα πλάσματα δεν μπορούν! Ούτε μπορούν να φωναξουν πως δεν υπαρχει κινδυνος να μεταδωσουν αυτο τον ιο σε άνθρωπο!!!

“Ειναι πολλά τα λεφτά, Αρη”. Εγκληματίες κυβερνητικοι ναζι, εξοντώνουν μαζικα κάθε μορφή ζωής που θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της, όπως ακριβώς και τους Εβραίους.

Τους παίρνουν ότι εκμεταλλεύσιμο μπορούν από το σώμα τους και μετά τις θάβουν σε ομαδικούς τάφους, αφού τις γδαρουν ζωντανές, τις κάνουν ευθανασία, τις πετούν ζωντανές σε θαλάμους αερίων και σε αποτεφρωτηρες, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Με τη δικαιολογία της μετάδοσης ενός “ίου”, χωρίς να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, έχουν ήδη αρχίσει να εξοντώνουν τα αδέσποτα πανελλαδικά με το πρώτο lockdown.

Ο κορονοιος που έχουν τα ζώα, δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο. Είναι γενοκτονία με μας θεατές στο θάνατο ζώων και ανθρώπων.

Η “πολιτισμενη ” Δανία ζήτησε δημόσια συγγνώμη, επειδή έκανε λάθος για τα μινκ…

…Και δηλαδή οι δικοί μας εδώ ισχυρίζονται ότι έκαναν μοριακό ή rapid τεστ σε 2.500 μινκ, τη στιγμή που δεν έχουν κάνει τόσα ούτε σε άνθρωπο??? …Και ειδικά όταν οι επιστήμονες γιατροί και κτηνίατροι, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισαν ότι δεν μεταδίδουν τα ζώα τον ιό στον άνθρωπο, αλλά ούτε και το αντίθετο???

Εν’ τω μεταξύ, πέραν της δικής μας, δεν βλέπουμε καμία άλλη αντίδραση. Θα έπρεπε να έχει σειστεί το σύμπαν τώρα.

Καταγγέλλουμε τους μεγαλοφορεις και τις κρατικές ΜΚΟ που προέτρεψαν τις αρχές να προβούν στις εγκληματικές αυτές ενέργειες και συγκαλυπτουν την υπόθεση.

Το κινημα θα προσφύγει νομικά εκεί που πρέπει, για να ακυρωθεί κάθε παράνομη απόφαση κρατικού φορέα που έχει να κάνει με τη μαζική εξόντωση κάθε εμβυου όντος, με πρόσχημα τον κάθε “ιο”.

Βοηθήστε μας, στηρίξτε μας με όποιον τρόπο μπορείτε, για να διεκπεραιωσουμε τις ενέργειες μας.

Η υπέρτατη κακοποίηση, που τιμωρείται ως κακούργημα, μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο στα χαρτιά, στις εντυπώσεις. Θελουμε την ουσιαστική εφαρμογή της στους πραγματικούς εγκληματίες κάθε ζωντανής ύπαρξης επάνω στην ελληνική γη και κατ’ επέκταση σε όλο τον πλανήτη.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!