19 Μαρτίου, 2024

Με το πρόσχημα του COVID-19 τα κρατικά ναζιδια θα εξοντωσουν οποια μορφή ζωής γουστάρουν πανελλαδικά

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
881 Views

Μια χαρά τους κάθεται το οργανωμένο σχέδιο και το χειρίζονται κατά το δοκούν. Είδαν οτι στην “πολιτισμενη” Δανία και στην Ολλανδία τα θανατωνουν μαζικα και παράνομα και αποζημιώνονται και κάνουν τα ίδια και εδώ, με τις ευλογιες των αρμοδιων υπουργείων, των μεγαλοφορεων και των ΜΚΟ.

Για να χρυσωσουν το χάπι, είπαν ότι κόλλησαν και καλά και ότι έκαναν rapid test στα ζώα, που δεν ξέρουμε πόσο αξιόπιστα είναι και τα βρήκαν όλα θετικά.

Η κονόμα πάνω από όλα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τα γδαρουν ζωντανά και θα πάρουν τις γούνες τους, μαζί με τις αποζημιώσεις και ότι είναι πολλά λαμόγια μπλεγμένα μέσα στο κόλπο.

Παρακαλουμε ένας σοβαρός επιστήμονας, ενας κτηνίατρος να μας ενημερώσει με κάθε σοβαρότητα, με τι είδους τεστ τα εξέτασαν. Τεστ για ανθρώπους??? ή με τα ίδια τεστ που βρήκαν τις παπάγιες θετικές???… Και χρησιμοποιησαν 2.500 τεστ για να κάνουν ΟΛΑ τα μινκ???

Οι φιλοζωικές στην Κοζάνη είναι ενήμερες???

Ποιός ελέγχει την κτηνιατρική υπηρεσια της Κοζάνης???

Οι εγκληματικες πράξεις που θα γίνουν μαζικά, με τις ευθανασίες χιλιάδων μινκ, είναι η υπέρτατη κακοποίηση και τιμωρείται ως κακουργημα.

Με την υπογραφή της κτηνιατρικής και με διαφήμιση απο τα συστημικα ΜΜΕ.

…Και ανοίγει μεγάλη ιστορία για ΟΛΑ τα ζώα!!!! Αίσχος!!!

Θα αρχίσουν τώρα ΟΛΟΙ να παρατουν και να σκοτώνουν τα ζώα τους απο το φόβο μην κουβαλάνε τον “ιό”… Μα, είμαστε σοβαροί???

Από τη μία νομιμοποιουν σε κακούργημα την κακοποίηση των ζώων. Δηθεν νοιάζονται και από την άλλη δίνουν εντολές να εξολοθρευουν ομαδικά τα ζώα.

Αυτή είναι η κατάσταση. Εδώ δεν σέβονται εμάς το λαό, θα σεβαστούν τα ζώα???

Δυστυχώς οι εκάστοτε επαγγελματίες πολιτικοι που κυβερνούν αυτή τη χώρα, θέλουν μόνο να τσεπώνουν τα χρήματα που στέλνει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το νου σας δίποδα κτήνη. Η ζωη είναι ροδα και γυρίζει. Ότι δίνεις, το παίρνεις πίσω με τόκο… Και οταν φτάσει η ώρα, μην αναρωτηθείτε τι κάνατε…?

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!