22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
987 Views

Πολλοι μιλουν μονο για τους διποδους και δεν υπολογιζουν οτι υπαρχουν και τα τετραποδα, που ζουν και εχουν τα ιδια ακριβως δικαιωματα στη χωρα μας.

Ξεχνουν ομως οτι τα αγαπημενα και συμπαθεστατα αυτα πλασματα, εχουν κηδεμονες και πολλους φιλους.

Ξεχνουν οτι βρισκονται μπροστα τους και υποφερουν και εκεινοι αντι να απλωσουν ενα χερι βοηθειας, κανουν οτι δεν τα βλεπουν, ενω αναμφισβητητα αποτελουν μερος καθε πολης, γειτονιας και σημαντικο κομματι του περιβαλλοντος.

Οι ανθρωποι που παλευουν για την ευζωια τους, εθελοντες, ακτιβιστες, αγνοι φιλοζωοι, διαθετουν ενα πολυ δυνατο οπλο που ονομαζεται ΨΗΦΟΣ.

Έχουν να φάνε πολιτικη φολα δια της ψηφου των φιλοζωων δημοτων αυτοί που τολμούν να χαρακτηρίζουν τρελους και γραφικους οσους ταίζουν τα αδέσποτα. Αυτο τους αξιζει και κατι ισως ακομα χειροτερο.

Μην ψηφίσετε αυτούς πού δεν νοιάστηκαν πραγματικά για τα αδέσποτα μας, αλλα κοιτουν να τα ξεμπερδεψουν με φολες και ευθανασιες, οπως και με εγκλεισμο στα νεοναζιστικα καταφυγια κολαστηρια και να τα ξεφορτωθουν με pet trafficking, με οτι συνεπαγεται αυτο…

Εκείνους που δεν φρόντισαν να δημιουργήσουν έναν προσωρινο χώρο φιλοξενιας και αποθεραπειας γι’ αυτά, μεχρι να δωθουν για υιοθεσια.

Εκείνους, που δεν νοιαστηκαν ποτε για τα ανυπεράσπιστα αδερφια μας, αλλα αντιθετα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι οι επιδοτησεις απο την Ε.Ε., οι οποιες καταληγουν στις βαθειες τους τσεπες. Τα δε τσιρακια τους μιζαρονται και εχουν πουλησει τα ζωα και την ιδια τους την μαυρη ψυχη. Ολοι τους ακολουθουν εντολες και βεβαια κραταει ο ενας τον αλλο οσον αφορα τις εγκληματικες τους ενεργειες.

Σ΄αυτούς λοιπόν τους δημιους που εχουν γυρισει τη χωρα στο μεσαιωνα και οι κυνηγοι κεφαλων τους κυνηγουν τα αδεσποτα σαν μαγισσες για να τα ριξουν στην πυρα, η ψήφος σας θα πρέπει να έχει την γεύση της πικρας των ζωων… Των ζωων που εφυγαν αδικα απο τη ζωη με δηλητηρια και ευθανασιες.

Καταψηφιστε τους χωρις δισταγμο, φοβο και παθος. Ας αναλαβουμε επιτελους ολοι τις ευθυνες μας.

Φόλα και σκ@τα στους δολοφόνους της αδέσποτης ζωής.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2716187631741394/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!