19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
2.407 Views

Οταν η πολιτική επιλογή της νυν κυβερνησης, είναι η συμπόρευση με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ που ξεπαστρεβει διποδα και τετραποδα πλασματα, τι ακριβώς συζητάμε για τη χώρα και για ψήγματα αξιοπρέπειας?

Αλλωστε τι σημαίνει η χώρα?

Οι τάξεις της?

Η κυβέρνηση της?

Η αστική της τάξη?

Οι ξένοι ιμπεριαλιστες που τη διαφεντεύουν?

Φωνή βοώντος έν’ τη πολιτικοκοινωνικομουσικώ ερήμω.

Ο “πολιτισμός” των υποπροϊόντων, κουτρουβαλώντας με υψηλές ταχύτητες σε βάραθρα πολιτικών σκοπιμοτήτων, ξεπλύματος μαύρων συνειδήσεων, μαύρων εγκλημάτων και μαύρου χρήματος έχει πιάσει νέα χαμηλά.

Η Eurovision πάντα είχε χαρακτηριστικό της την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι της.

Το ότι εκατομμύρια θεατές την παρακολουθούν, δεν κάνει την ελαφρόπετρα, γρανίτη.

Περισσότερο φέρνει στο μυαλό το “δεν μπορεί εκατομμύρια μύγες να κάνουν λάθος τρώγοντας σκ@τα.”

Στον περσινό διαγωνισμό νίκησε το Ισραηλ.

Γιατί τα επιτελεία των άμουσων πολιτικών σκοπιμοτήτων ήθελαν να δικαιώσουν τη χωρα για όλο το αίμα που χύνει, για την παλιανθρωπιά που σκορπά, πρώτα στο πολλαπλά βιασμένο σώμα της Παλαιστίνης αλλά και σε όλη τη Μεση Ανατολή, με τελευταία την οριστικοποίηση της κατοχής των Συριακών υψωμάτων του Γκολάν και τα νέα τσαμπουκαλέματα στο Ιράν.

Το ν’ ακούς Βάγκνερ την ώρα που ρίχνεις κάρβουνο και σάρκες στα κρεματόρια, είναι ο “πολιτισμός” των Ναζί.

Η χώρα μας, αν είχε κρατήσει ένα ψήγμα αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης απέναντι σε λαούς που επίσης ισοπεδώνονται, όφειλε να αρνηθεί τη συμμετοχή στη ματωμένη φιέστα.

Δεν το έκανε.

Με τη συμμετοχη μας, πάει να επικυρώσει ότι εδώ είμαστε όλοι της αβάσταχτης ελαφρότητας.

…Και ήρθε ο γίγαντας των Pink Floyd, Roger Waters, να κάνει έκκληση για λίγη παραπάνω ανθρωπιά και λίγο λιγότερη αφέλεια.

Did did did did you see the frightened ones?

Το αυτονόητο δηλαδή που σαβουρώνεται από τα υποπροϊόντα.

Αντιθετα η βασιλισσα της pop και super star Madonna, δεχθηκε εναντι του αστρονομικου ποσου του 1.000.000 ευρω να κανει το Grand Opening του διαγωνισμου, παρ’ ολο που τασσεται υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων???, αλλα μην ξεχναμε οτι η ιδια εχει ασπαστει εδω και χρονια την Kabbalah, η οποια είναι μια μέθοδος εσωτερισμού, πειθαρχίας και παιδείας που σχετίζεται με τον Ιουδαϊσμό.

Οσον αφορα τον αδεσποτο πληθυσμο, η αντιμετωπιση του ειναι εν’ ψυχρω δολοφονιες των ζωων με δηλητηρια και πυροβολισμους, για να καθαρισουν τις πολεις απο τα μιασματα που δηθεν ειναι επιθετικα προς τα διποδα και κουβαλουν ζωοανθρωπονοσους οπως η λυσσα, με ρητες εντολες απο το Υπουργειο Αγροτικης Αναπτυξης και εκτελεστες τους δημαρχους- δημιους και τις υπολοιπες αρχες του τοπου, οπως και τις ευθανασιες μεσα σε κυνοκομεια κολαστηρια, οπως αναφερουν φιλοζωικες οργανωσεις και ακτιβιστες.

https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-beit-shemesh-okays-shooting-of-stray-dogs-by-inspectors-1.5493383

Αλλη μια ματωμενη φιέστα που στοίχισε τη ζωή χιλιάδων παιδιων, αλλα και αδεσποτων ζώων.

Κανένας φιλόζωος να μην την παρακολουθήσει.

Δεν πρόκειται για διασκέδαση, αλλά για παγκόσμιο θρήνο ως φόρο τιμής στα τετράποδα αθώα πλάσματα που έφυγαν από τη ζωή με τόσο απάνθρωπο και βάναυσο τρόπο, στο βωμό του κέρδους, της προβολής και της ματαιοδοξιας των διποδων παρασανταλων τεράτων που θέλουν να κυριαρχούν και να γεμίζουν τις τσέπες τους κατ’ αυτον τον τρόπο.

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!