28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
684 Views

Εκατοντάδες American Bully XL ευθανατωθηκαν στην “πολιτισμενη ” Αγγλία, ενώ στιγματίστηκε ως φυλή ακόμα και σε πολιτικές αγορεύσεις.

Διότι λέει το πρόβλημα δεν ήταν η λάθος εκπαίδευση των σκύλων, ή κάποιος άλλος παράγοντας, αλλά ο ίδιος τους ο χαρακτήρας…

Όσα παραμείνουν θα στειρωθούν ώστε η φυλή να εξαλειφθεί σταδιακά στην Αγγλία!

Το πρόβλημα “γεννήθηκε” στην Αγγλία, για πολύ συγκεκριμένους λόγους…

Ρατσιστικούς, εκπαιδευτικούς και βάση του αλάνθαστα φασιστικού, υπεροπτικού μοντέλου του Ηνωμένου Βασιλείου, που δεν σκέφτεται καν αυτά τα εκατοντάδες σκυλιά να διοχετευτούν σε χώρες, που και να τα εκπαιδεύσουν μπορούν, αλλά και να τα ελέγξουν!

Λυπούμαστε πολύ και εξοργιζομαστε.

Έτυχε να εχουμε επαφή με αυτά τα καλοκάγαθα σκυλιά.

Ειναι αγαθοί γίγαντες και βεβαίως ο κηδεμόνας/ιδιοκτήτης, χρειαζεται να εκπαιδευτεί κατάλληλα, όπως και για όλες τις φυλές βεβαίως, για να ανταποκριθεί σε αυτήν την φυλή.

Για την συμπεριφορά του σκύλου δεν φταιει ο σκύλος, αλλά ο κηδεμόνας/ιδιοκτήτης!!!

Δυστυχώς οι λύσεις των απανταχού παρόντων “ορθοπολιτικά σωστών”, όλο και περισσότερο απομακρύνονται από οποιαδήποτε επαφή με την πραγματικότητα!

Ανησυχούμε ιδιαίτερα, γιατί δεν ξερουμε πως θα του φανεί του κάθε λολοΣτεφανή.

Μπορεί αύριο για ανεξήγητο λόγο να είναι επόμενα τα δικά σου σκυλιά ρατσας, η φάτσας.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!