29 Μαρτίου, 2024

Πρεπει να προσανατολιστουμε στο να μπει ενα τελος στην ελευθερη διακινηση των δηλητηριων και κατ’ επεκταση στην ευκολη προσβαση σε αυτα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
770 Views

Ο καθενας μπορει να τα αγοραζει και να τα χρησιμοποιησει κατα το δοκουν. Συνηθεστερα στα ζωα, τα οποια ειναι ανυπερασπιστα πανω σε αυτον τον παραγοντα.

Πολλες φορες εχουμε εκθεσει αυτο το θεμα, στην υστατη προσπαθεια μας μηπως και μπορεσει να γινει κατι ωστε να καταπολεμηθει το φαινομενο της φολας.

Γνωριζουμε πολυ καλα ολοι μας οτι μεσα σε αυτο το θανατικο εχουν μεγαλη εμπλοκη οχι μονο καφροι πολιτες, αλλα τη μεριδα του λεοντος εχουν οι δημοτικες αρχες και τα τσιρακια τους, οι οποιες ξεμπερδευουν ευκολα απο τα αδεσποτα της περιοχης τους, εκτελωντας εντολες απο εσωθεν και εξωθεν, για ψηφοθηρικους λογους.

Λες και η καθαριοτητα της πολης εξαρταται απο το αν υπαρχουν αδεσποτα η οχι, ενω οι καδοι απο τα σκουπιδια στον δρομο ειναι βομβες οσον αφορα την υγεια των πολιτων. Λες και αν σκοτωθουν οι αδεσποτες γατες, θα σωθουμε απο τα ποντικια. Λες και αν σκοτωθουν τα ποντικια, θα παψουν να αναπαραγονται. Λες και αν σκοτωθουν οι σκυλοι, θα σταματησουν να γαυγιζουν…

… Και αν πεις για την επαρχια, μαζι με αυτα, οποια αλλα ζωα της αγριας ζωης ζουν σε αυτες τις περιοχες, βρισκουν την ιδια τυχη. Φολιαστε… Σκουπιστε… Τελειωσατε… Και απο εκει και μετα η σιωπη των αμνων για οσους γνωριζουν κατι.

Οι αρχες εκτελουν σιωπηρα τις εντολες απο την Ε.Ε, για την μειωση του πληθυσμου τους με τους πιο φτηνους και απανθρωπους τροπους. Το κρατος αλλου γι’ αλλου, τριβει τα χερια του για το ξεφορτωμα των αδεσποτων τετραποδων και μετα γινομαστε ξαφνικα η χωρα που σκορπαει φολες.

Καιρος λοιπον αυτες τις φολες να τους τις επιστρεψουμε. Πρεπει να γινει προσπαθεια καταγραφης αδεσποτων ζωων και να υπαρξει και αρχειο κακοποιησεων… Και βεβαια το βασικοτερο να σταματησει η ελευθερη διακινηση δηλητηριων. Να συνταγογραφουνται, για να υπαρχουν στοιχεια αυτων που τα αγοραζουν και βεβαια το πλημμελημα να γινει κακουργημα, μηπως και μπει ενα φρενο σε αυτο το χαλι που γινεται και αιτια διασυρμου της χωρας μας απο τους ξενους, που γινονται μαρτυρες αυτου του θεαματος.

Η ειρωνια ομως ειναι οτι στην χωρα τους δεν υπαρχουν πλεον αδεσποτα για να μπουν φολες, γιατι τα εχουν ξεκανει νωριτερα απο εμας με ευθανασιες, οποτε δεν σημαινει οτι ειναι καλυτεροι απο εμας, συνεπως δεν ειναι σε θεση να κρινουν απο την στιγμη που στην χωρα τους δεν γινονται μαρτυρες και δεν βλεπουν πως επερχεται ο θανατος.

Αρκετα πια με τις φολες. Αηδιασαμε και αφηνιασαμε… Και απαιτηση ολων των φιλοζωων ειναι να σταματησει αυτο το αισχος.

©Πρεπει να προσανατολιστουμε στο να μπει ενα τελος στην ελευθερη διακινηση των δηλητηριων και κατ' επεκταση στην ευκολη…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!