28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
482 Views

Ε, ανθρωπάκο!

Της σάπιας κοινωνίας θρέμμα, θέλω να σε πληροφορήσω, ότι να μην νομίζεις ότι κάποτε θα πεθάνεις, όπως πέθαναν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και τα ζώα εξ αιτίας σου.

Ε, ανθρωπάκο!

Θέλω να σε διαβεβαιώσω, ότι τον πόνο και τον χαμό που προκάλεσες σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και τα ζώα, θα τον ζήσεις στο πολλαπλάσιο και ανά τους αιώνες, χωρίς να μπορείς να πεθάνεις, ώστε να βρεις ανακούφιση από αυτόν.

Ε, ανθρωπάκο!

Θέλω να σε ενημερώσω, πως ξύπνησες κάποια πουλιά πανάρχαια που το είδος τους δεν εκλείπει ποτέ και που ζουν συντροφιά με τους πεθαμένους.

Αποστολή τους είναι να μην συγχωρούν, όπως οι θρησκείες, αλλά να επισκέπτονται αυτούς που έχουν προκαλέσει άδικο και ανεπανόρθωτο πόνο.

Ε, ανθρωπάκο!

Της σάπιας κοινωνίας θρέμμα, ακούω το φρικιαστικό φτερούγισμά τους.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!