22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
420 Views

Πίσω από τον επαγγελματία “ακτιβιστή ” στο Αγρίνιο, κρύβονται κρατικές ΜΚΟ που διαχειρίζονται το προφίλ του για να παραπληροφορούν και να παραπλανούν τους ανύποπτους και ανιδεους φιλοζωους για υποτιθέμενες καταγγελίες σε βάρος της περιοχής του και της Φιλοζωικής κοινότητας. Υπακούει στις εντολές των αφεντικών του, υπηρετώντας μεγάλα κρατικά συμφέροντα.

Ο οποιοσδηποτε διασπειρει, η αναπαραγει στο διαδικτυο μουφα, στημενες, κατασκευασμενες κακοποιησεις που αφορουν τα αδεσποτα και δεσποζομενα ζωα συντροφιας, με φωτογραφικο υλικο η βιντεο που αμφισβητειται η αυθεντικοτητα και η πηγη τους, με σκοπο να παραπληροφορησει, παραπλανησει, προκαλεσει τον διχασμο και το κοινο αισθημα μεταξυ φιλοζωων και οχι μονο, δυσφημοντας ολοκληρες περιοχες και τους κατοικους τους, για το οποιοδηποτε δικο του συμφερον, θα μας αναγκασει να προβουμε εναντιον του με οτι οριζει ο νομος και με καθε ενδικο μεσο που διαθέτουμε, οπως μας συμβουλεψαν οι δικηγοροι μας και βαση του Άρθρου 187, περι Διασποράς ψευδών ειδήσεων και εγκληματων κατα της δημοσιας ταξης. Κοινως θα μας βρειτε απεναντι σας.

Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,
τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.

Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!