23 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
294 Views

Ο νεος χρονος μπηκε. Ο προηγούμενος, μας αφήνει με πολλες πικρες και ενα αβαστακτο φορτίο για ανθρωπους και ζωα.

Εχουμε ακόμα ανάγκη να πιστεύουμε στα μυστήρια, στα ανεκπλήρωτα και στα απίθανα.

Περιμένουμε έναν Άγιο Βασίλη να γεμίσει τα σπίτια ολων των πολιτων της χωρας μας με αδέσποτα σκυλάκια και γατακια, να αδειάσει τα καταφύγια που στο μεγαλυτερο ποσοστο τους ειναι κολαστηρια ανυπερασπιστων ψυχων, να σταματήσει τον πόνο την κακοποίηση και την εκμετάλλευση σε ολα τα ζώα ανεξαιρετως και στους ανθρώπους, αλλα και να γεμίσει ελπίδα τον κόσμο όλο, οπως και αγάπη σε κάθε καρδιά που χτυπά.

Να δείξει στους συμπολιτες μας, ότι η προσφορά στους γύρω μας και στα ζωάκια είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και γεμίζει αστείρευτη ενέργεια τους απανταχου πραγματικούς φιλόζωους.

Σίγουρα η σκέψη πάντα πηγαίνει με πόνο και απεραντη θλιψη στα τετραποδα αδελφια μας που χάθηκαν αδικα και μαζικα απο τη ζωη με φολες και ευθανασιες πασας μορφης απο γενοκτονικα κρατικα κτηνη στην πλειοψηφια τους, αλλα και απο διεστραμενα διποδα τερατα που με τον ιδιο ακριβως τροπο θα εκοβαν το νημα της ζωης απο εναν ανθρωπο.

Πόσα μη ακηδεμονευτα ζώα βιώνουν μαζί με την οικογένεια τους την κρίση? Πεινουν, κρυώνουν, ζουν στο σκοτάδι?

Ομως, οι κηδεμόνες τους στερούνται οι ίδιοι, ώστε να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο και για αυτά.

Τα θεωρούν μέλη της οικογένειας τους και έχουν αποφασίσει να το ξεπεράσουν όλοι μαζί, γιατί τους ενώνει η αγαπη που πολύ συχνά ειναι πιο δυνατή από το αίμα… Και είναι αλήθεια ευτυχισμένοι μέσα στη δυστυχία τους.

Μην αφήνεις να περνά ούτε μια μέρα ανεκμεταλλευτη, αν μπορείς να δράσεις εθελοντικά υπέρ των αδυνατων.

Ξυπνα!!! Κανε μια ελάχιστη πράξη αγάπης και αμέσως χαμογέλασες!

Δεν θα έρθουν όλοι μαζί σου. Άλλοι θα σε αποκαλεσουν γραφικό και άλλοι επαναστάτη δίχως αιτία… Και άλλοι, ίσως αρχικά λίγοι, ρομαντικό με όραμα, που έχει μέλλον και πορεία.

Ένας άνθρωπος αρκεί να φέρει την αλλαγή! Γίνε εσύ η ίδια η αλλαγή!!!

Εύχομαστε ολοψυχα σε όλους Καλή Χρονιά και Καλή Δύναμη!!! Κοντρα σε οτι μας ενοχλει και σε οτι προσπαθουν να μας επιβαλλουν με το ετσι θελω, για να μην υπαρχουν ελευθεροι ανθρωποι, ελευθερα ζωα, ελευθερες φωνες.

Είναι διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι το φως νικάει το σκότος. Είναι καθαρά στο χέρι μας να κάνουμε τις πολυποθητες ανατροπές σε όλους τους τομείς της ζωής μας και σε όλους τους χώρους που μας περιβάλλουν, ακόμα και στον φιλοζωικό.

Είμαστε υπαίτιοι για τις πράξεις μας που έχουν αντίκτυπο σε δίποδους και τετραποδους.

Η επιθυμία μας είναι να έχουμε θετικο και όχι αρνητικο αποτέλεσμα, στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε.

Δράση, αντίδραση, αντίσταση, θα φέρουν την επανάσταση.

… Και οπως ελεγε ο Leo Tolstoi : Mία μονάχα μόνιμη επανάσταση μπορεί να υπάρχει – Mία επανάσταση ηθική: H διαρκής ανανέωση του ανθρώπου μέσα μας.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!