29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.085 Views

Θα πουμε κατι που το λεμε καθε χρονια τετοια εποχη. Επειδη το εθιμο και η παραδοση απαιτει πολυ θορυβο το βραδη της Αναστασης, σε σημειο υπερβολικο κατα τη γνωμη μας, που σε κανει να νομιζεις οτι βρισκεσαι σε εμπολεμη ζωνη, καλο θα ηταν να λαβουμε καποια μετρα για τα ζωα μας.

Τα πιο πολλα τρομαζουν με τους εντονους θορυβους. Καποια αλλα σε υπερβολικο βαθμο, γιατι ειναι κροτοφοβικα. Θα πρεπει να προσεξουμε ιδιαιτερα μην τυχον και βρεθουμε μπροστα σε δυσαρεστες καταστασεις.

Εξασφαλιστε οτι ο σκυλος σας η η γατα σας δεν μπορει να διαφυγει απο το σπιτι επανω στον πανικο του. Αν γνωριζεις οτι το ζωακι σου αντιμετωπιζει ιδιαιτερο προβλημα με ολα αυτα, μπορεις την ωρα εκεινη να βρισκεσαι στο σπιτι, να νοιωθει την ασφαλεια της συντροφιας σου και την ωρα του πολυ μεγαλου θορυβου να του δειξεις οτι δεν πανικοβαλλεσαι πρωτα απο ολα εσυ, γιατι τα ζωα διαισθανονται ολες σου τις συναισθηματικες διακυμανσεις.

Οσο για τα ζωα που βρισκονται εξω απο το σπιτι πχ στην αυλη, για εκεινο το μικρο διαστημα καλο θα ηταν να τα βαλουμε μεσα σε αυτο. Τα δε αδεσποτα, θεωρουμε οτι ειναι λιγο πιο εξοικιωμενα στους μεγαλους θορυβους, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι εκεινα δεν φοβουνται απο ολη αυτη την κατασταση.

Ολο αυτο ειναι μια μεγαλη υπερβολη που πολλες φορες εχει στοιχισει τη ζωη ανθρωπων που τα φτιαχνουν και τα χειριζονται. Ποσα ακουμε καθε χρονο για ατυχηματα αυτου του ειδους?

Μεγαλη προσοχη στην καταχρηση, γιατι τα αποτελεσματα ποτε δεν ειναι καλα εκει που δεν υπαρχει μετρο και μυαλο να σκεφτει καποια πραγματα.

Ας ευχηθουμε αυτο το Πασχα να μην ακουσουμε κατι δυσαρεστο οπως ακουμε καθε χρονια για το βραδυ της Αναστασης.

©Προσοχη στις κροτιδες και ολα τα συναφη…©Θα πουμε κατι που το λεμε καθε χρονια τετοια εποχη. Επειδη το εθιμο και η…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!